httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Will" <william.leon...@lxcenter.org>
Subject Re: mod_proxy problem with APC on the backend
Date Sat, 07 Apr 2012 23:21:30 GMT
Actually since I found that restarting the heavy side let it work once, I focused more on that
and the second time I do wget I get:

--2012-04-07 19:14:25--  (try:11)  http://example.com:8080/test.php
Connecting to example.com|127.0.0.1|:8080... connected.
HTTP request sent, awaiting response... No data received.
Retrying.

It did that 11 times until I canceled it.

Also in the global logs I now see:

[Sat Apr 07 19:21:15 2012] [notice] child pid 32687 exit signal Segmentation fault (11)
[Sat Apr 07 19:21:16 2012] [notice] child pid 2378 exit signal Segmentation fault (11)
[Sat Apr 07 19:21:19 2012] [notice] child pid 2379 exit signal Segmentation fault (11)
[Sat Apr 07 19:21:20 2012] [notice] child pid 2381 exit signal Segmentation fault (11)
[Sat Apr 07 19:21:33 2012] [notice] child pid 2382 exit signal Segmentation fault (11)

-Will
  ----- Original Message ----- 
  From: Will 
  To: dev@httpd.apache.org 
  Sent: Saturday, April 07, 2012 6:58 PM
  Subject: mod_proxy problem with APC on the backend


  With a light httpd worker front end as a reverse proxy to a mod_php backend everything works
fine, until I enable APC for PHP on the backend.  If I use wget to make a request to the backend
directly, it works fine.  If I restart the httpd backend, it works for one request from the
light side, then fails with:

  Proxy Error
  The proxy server received an invalid response from an upstream server.
  The proxy server could not handle the request GET /test.php. 
  Reason: Error reading from remote server

  Logs show:
  [Sat Apr 07 10:09:02 2012] [error] [client 10.9.8.7] (70014)End of file found: proxy: error
reading status line from remote server 127.0.0.1:8080
  [Sat Apr 07 10:09:02 2012] [error] [client 10.9.8.7] proxy: Error reading from remote server
returned by /test.php

  Is this similar to your bug report? http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/httpd-dev/201201.mbox/%3C4F25B7B3.6050703@kippdata.de%3E

  You can see my full config without the actual vhost here: https://github.com/shazarlx/kloxo/tree/httpd-light_2/kloxo/file/httpd-light

  The vhost contains: 
          <IfDefine light>
                  ProxyPassReverse / http://127.0.0.1:8080/
                  RewriteEngine on
                  RewriteCond   %{REQUEST_URI} .*\.(php)$
                  RewriteRule ^/(.*) http://127.0.0.1:8080/$1 [P]
          </IfDefine>

  Also I've switched the heavy side to prefork from itk but still the same results.

  -Will

Mime
View raw message