httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Felt <mamf...@gmail.com>
Subject Re: httpd-2.3.16-beta "make install" fails...
Date Tue, 07 Feb 2012 16:25:51 GMT
I do not understand your patch either :p @ me, I am working on a seperate
build/aix for apr and will "depend" on that for build/aix with httpd as
well.

Same "depends" on external expat, and (with 2.4.0, pcre).

In any case, sounds like it is not "really" httpd issue/concern, so "not a
bug" :)

On Tue, Feb 7, 2012 at 4:28 PM, Eric Covener <covener@gmail.com> wrote:

> FWIW, I have a hack between make/make install w/ DESTDIR in my 22x AIX
> builds for this.  I think it's probably better as Graham says to not
> build w/ bundled deps as DESTDIR (if I could go back, I'd make install
> DESTDIR= the prereqs one at a time).
>
> # AIX/HPUX-parisc: When libtool is relinking libaprutil for install,
> # it tries to pass $libdir/foo.la for expat and apr, because the .la
> files think they've been installed
> # without the DESTDIR prepended to them. The change below changes the
> linkage to look like non-libtool for expat
> # and excludes the linkage for apr
> perl -p -i.orig -e  \"s#[^
> ]+libexpat.la#-L$curdir/srclib/apr-util/xml/expat/lib/ -lexpat#" .
>                      " ; s#[^ ]+libapr-1.la##;\" "  .
>                      "$curdir/srclib/apr-util/Makefile
>
> (caution: comment writer / kludger doesn't understand autoconf/libtool)
>

Mime
View raw message