httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Graham Leggett <minf...@sharp.fm>
Subject Re: Cannot start httpd v2.4.1 with mpm_build on AIX
Date Sun, 26 Feb 2012 21:09:49 GMT
On 26 Feb 2012, at 10:30 PM, Michael Felt wrote:

> Unfortunately, although it builds fine, it does not start:
> 
> httpd: Syntax error on line 143 of /etc/httpd/httpd.conf: Cannot load /opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so
into server: rtld: 0712-001 Symbol ap_fatal_signal_setup was referenced\n      from module
/opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so(), but a runtime definition\n      of the symbol was
not found.\nrtld: 0712-001 Symbol ap_pid_fname was referenced\n      from module /opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so(),
but a runtime definition\n      of the symbol was not found.\nrtld: 0712-001 Symbol ap_reclaim_child_processes
was referenced\n      from module /opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so(), but a runtime definition\n
     of the symbol was not found.\nrtld: 0712-001 Symbol ap_relieve_child_processes was referenced\n
     from module /opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so(), but a runtime definition\n      of
the symbol was not found.\nrtld: 0712-001 Symbol ap_graceful_shutdown_timeout was referenced\n
     from module /opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so(), but a runtime definition\n      of
the symbol was not found.\nrtld: 0712-001 Symbol ap_mpm_safe_kill was referenced\n      from
module /opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so(), but a runtime definition\n      of the symbol
was not found.\nrtld: 0712-001 Symbol ap_wait_or_timeout was referenced\n      from module
/opt/httpd/libexec/mod_mpm_worker.so(), but a runtime definition\n      of the symbol was
not found.\n\t0509-021 Additional errors occurred but are not reported.
> 
> I have been able to find a few of these routines in source code, e,g, server/mpm_unix.c,
but the routines are not included in server/mpm_worker.o, hence ....

Are you 100% sure your system doesn't have a mix of competing binaries? In other words, just
one copy of httpd, and just one copy of the httpd modules?

Also, you're trying to load just one MPM, and not all of them?

Regards,
Graham
--


Mime
View raw message