httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mario Brandt <jbl...@gmail.com>
Subject Re: Win 2.3.16 :: Server Status Entries
Date Wed, 04 Jan 2012 10:02:44 GMT
I figured out that using EnableMMAP off causes the L status. I tried
it in combination with EnableSendfile off and without.

I hope that helps finding the error.

Greetz
Mario

On Sat, Dec 31, 2011 at 21:08, Steffen <info@apachelounge.com> wrote:
>> That's not expected. Can any Windows Seniors comment on that? Why could we
>> have the Logging status in server-status for a long time for the winnt
>> MPM?
>
>
> This bug is still there in 2.3.16, have "L" entries for more then a week !
> They are occupying  workers all the time, so the busyorkers are far high:
>
> L__L_L___L____L_L______L___L_L_L__
>
>
> Happy (2.4) new year to all,
> Steffen
>
> -----Original Message----- From: Rainer Jung
> Sent: Tuesday, December 06, 2011 9:33 PM Newsgroups: gmane.comp.apache.devel
> To: dev@httpd.apache.org
> Subject: Re: Win 2.3.15 :: Server Status Entries
>
> On 06.12.2011 11:56, Steffen wrote:
>>>
>>> Those requests are no longer processed (status is "_"). The seconds
>>> since is the time since this request was last processed, the column
>>> after that shows how long processing took (here: "1" millisecond for
>>> each of them).
>>
>>
>> There are also with status L, for example for almost a day sitting there:
>>
>> 0-0 2852 1/2920/2920 L 79507 49835 2893.9 114.05 114.05 80.91.181.75
>> www.apachelounge.com GET
>> /download/binaries/httpd-2.2.21-win32-x86-ssl.zip HTTP/1.0
>
>
> That's not expected. Can any Windows Seniors comment on that? Why could
> we have the Logging status in server-status for a long time for the
> winnt MPM?
>
>> -----Original Message----- From: Rainer Jung
>> Sent: Tuesday, November 22, 2011 11:32 AM
>> To: dev@httpd.apache.org
>> Subject: Re: Win 2.3.15 :: Server Status Entries
>>
>> On 22.11.2011 10:28, Steffen wrote:
>>>
>>> Seeing a huge number of hanging entries in the Server Status,
>>> already for 20 hours and looks they are staying there forever.
>>>
>>> The requests are invalid, not sure since I do not keep the raw logs.
>>>
>>> ...
>>> ...
>>> 0-0 3800 0/177/177 _ 64980 1 0.0 0.09 0.09 94.76.244.212
>>> www.familieland.com GET //phpMyAdmin/scripts/setup.php HTTP/1.1
>>> 0-0 3800 0/157/157 _ 69024 1 0.0 10.65 10.65 94.76.244.212
>>> www.familieland.com GET //scripts/setup.php HTTP/1.1
>>> 0-0 3800 0/224/224 _ 69023 1 0.0 21.96 21.96 94.76.244.212
>>> www.familieland.com GET //admin/pma/scripts/setup.php HTTP/1.1
>>> ....
>>> ....
>>> etc. etc.
>>>
>>> SS = 70878 seconds now and counting.
>>
>>
>> Those requests are no longer processed (status is "_"). The seconds
>> since is the time since this request was last processed, the column
>> after that shows how long processing took (here: "1" millisecond for
>> each of them).
>>
>> It looks like you have spare slots that are occasionally used during
>> load spikes but are idle later for a long time. Don't know how the
>> Windows MPM decides which idle slot to use.
>>
>> Regards,
>>
>> Rainer
>
>

Mime
View raw message