httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gregg L. Smith" <...@gknw.net>
Subject Re: Re: [VOTE] Release Apache httpd-2.3.13 as beta
Date Fri, 01 Jul 2011 04:39:10 GMT
Hi Bill, Steffen, all,

My prior RE: to this has not shown up, so if it eventually does, sorry for the double.

This seems to be specific to pre-Vista versions of Windoze. I am having no problem in Vista
x86 yet same build crashes (child only) on XP. I have not tried 2008 R2 x64 yet.

I have not been able yet to get Dr. Watson to spit out a backtrace yet, will try some more.

Cheers,
Gregg


-----Original Message-----
From: "William A. Rowe Jr." <wrowe@rowe-clan.net>
To: dev@httpd.apache.org
Date: Thu, 30 Jun 2011 15:38:38 -0500
Subject: Re: [VOTE] Release Apache httpd-2.3.13 as beta

On 6/30/2011 3:19 PM, Steffen wrote:
> Found the following  in drwatson when it crashes at start up:
> 
> *----> State Dump for Thread Id 0x1e48 <----*
> 
> eax=7c90da1a ebx=00000000 ecx=00c0ffa8 edx=00c0ffb0 esi=0094c198 edi=6ff43294
> eip=6eed568f esp=00c0ff88 ebp=00c0ffec iopl=0         nv up ei pl nz na pe nc
> cs=001b  ss=0023  ds=0023  es=0023  fs=003b  gs=0000 efl=00000202
> 
> function: libapr-1!apr_os_thread_put

Did it happen to provide a backtrace for that thread?  These are the
registers and faulting function, but need to know the callers of
apr_os_thread_put() to understand why it was called with invalid
arguments and second guess which invocation this was.




Mime
View raw message