httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Guenter Knauf <fua...@apache.org>
Subject Re: MinGW and Apache and APR
Date Mon, 07 Feb 2011 16:21:36 GMT
Hi Zeno,
Am 07.02.2011 15:48, schrieb Zeno Davatz:
> I get this far
>
> C:\Users\zdavatz\software\apr>sh buildconf
> buildconf: checking installation...
> buildconf: python version 2.5 (ok)
> buildconf: autoconf version 2.67 (ok)
> buildconf: libtool version 2.4 (ok)
> buildconf: copying libtool helper files using /c/MinGW/bin/libtoolize
> buildconf: creating include/arch/unix/apr_private.h.in ...
> autom4te-2.67: m4sugar/m4sugar.m4: no such file or directory
> autoheader-2.67: failed to run '/c/MinGW/bin/autom4te-2.67': Bad file number
> buildconf: creating configure ...
> autom4te-2.67: m4sugar/m4sugar.m4: no such file or directory
> buildconf: generating 'make' outputs ...
> buildconf: rebuilding rpm spec file
>
> and no "configure" file is created.
>
> My MinGW setup is correct as far as I can tell.
hmmm; I did just check with a fresh checkout done from MinGW bash with a 
shell script (since I have no global search path to SVN):
#!/bin/sh
export PATH=/c/svn-win32-1.5.6/bin:$PATH
svn co http://svn.apache.org/repos/asf/apr/apr/trunk apr-HEAD

and there buildconf ran as fine as with the recent snapshot ...
was this with latest MSYS/MinGW? I may not have very latest; if you want 
to test with same version I currently use:
http://people.apache.org/~fuankg/mingw/

Also, please lets move this thread now to the APR list.

Gün.



Mime
View raw message