httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Res <...@ausics.net>
Subject Re: Apache httpd 2.2.10 test tarballs available...
Date Wed, 08 Oct 2008 00:31:39 GMT
On Tue, 7 Oct 2008, William A. Rowe, Jr. wrote:

> Res wrote:
>> On Tue, 7 Oct 2008, Jim Jagielski wrote:
>>
>>> ... at the usual location:
>>>
>>>     http://httpd.apache.org/dev/dist/
>>
>> bug 45681  still occurs with this version
>
> Is this truly using the built-in distributed apr-util or an apr-util you had
> already installed on the system?  'which apu-1-config' or examining ldd of the
> httpd binary might give a clue of which apr-util it's looking at.

I've tested this on a fresh 'dev' box as well as 2 production servers, 
only using included apr I always build with included apr option

which: no apu-1-config in ...( 2 lines of paths removed)

libaprutil-1.so.0 => /usr/local/apache/lib/libaprutil-1.so.0 (0xb7fd0000)
libapr-1.so.0 => /usr/local/apache/lib/libapr-1.so.0 (0xb7c67000)

> loading php - but was php mysql support built as a loaded module or compiled
> into a monolithic mod_php?


php is built as a module...
./configure --with-apxs2=/usr/local/apache/bin/apxs --enable-ftp 
--enable-calendar --enable-bcmath --enable-fastcgi --with-openssl 
--enable-magic-quotes --with-gd --with-zlib --with-zlib-dir=/usr/include 
--enable-force-cgi-redirect --with-gettext --with-mysql --with-mysql-sock 
--with-jpeg-dir=/usr --with-mcrypt --enable-mbstring


php works fine always, if I unload php mod, DBD stuff works fine, if I 
rebuild apache with  --disable-util-dso everthing together is fine.


-- 
Cheers
Res

"The hopes we had, were much to high, way out of reach, but we have to
try, no need to hide, no need to run, cause all the answers come one by
one"  -Freiheit

Mime
View raw message