httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John D'Ausilio" <jdausi...@gmail.com>
Subject Re: LDAP and subgroups
Date Tue, 04 Mar 2008 20:51:13 GMT
Already tested up thread, fixes the issue nicely .. thanks

On Tue, Mar 4, 2008 at 3:07 PM, Ruediger Pluem <rpluem@apache.org> wrote:
>
>
>  On 03/04/2008 08:28 PM, John D'Ausilio wrote:
>  >
>  > mod_authnz_ldap.c(774): [client 10.5.131.52] [31275] auth_ldap
>  > authorise: require group (sub-group): authorisation successful
>  > (attribute member) [Comparison true (cached)][6 - Compare True]
>  > [client 10.5.131.52] user jdausilio: authorization failure for "/index.html":
>  >
>  > It appears to me that it should be letting me in, but it's not. Before
>  > filing a bug .. is this all sane?
>
>  Can you please try if the following patch fixes your problem:
>
>  Index: mod_authnz_ldap.c
>  ===================================================================
>  --- mod_authnz_ldap.c   (Revision 633609)
>  +++ mod_authnz_ldap.c   (Arbeitskopie)
>  @@ -775,7 +775,7 @@
>                                      "[%" APR_PID_T_FMT "] auth_ldap authorise: require
group (sub-group): "
>                                      "authorisation successful (attribute %s) [%s][%d
- %s]",
>                                      getpid(), ent[i].name, ldc->reason, result, ldap_err2string(result));
>  -                     return OK;
>  +                     return AUTHZ_GRANTED;
>                   }
>                   else {
>                       ap_log_rerror(APLOG_MARK, APLOG_DEBUG, 0, r,
>
>
>  Regards
>
>  RĂ¼diger
>

Mime
View raw message