So i have checked out the trunk, but there was no configure file./.. I have copied the modules/proxy directory back into my 2.2.3 installation dir and then recompiled.

But i still get

Making install in mappers
Making install in support
gcc   -DSSL_EXPERIMENTAL -DSSL_ENGINE  -DSOLARIS2=10 -D_POSIX_PTHREAD_SEMANTICS -D_REENTRANT -D_LARGEFILE64_SOURCE    -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/pcre -I. -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/os/unix -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/server/mpm/prefork -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/http -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/filters -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/proxy -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/include -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/generators -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/mappers -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/database -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr/include -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr-util/include -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr-util/xml/expat/lib -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/proxy/../generators -I/usr/sfw/include -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/ssl -I/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/modules/dav/main -c /apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/server/buildmark.c
/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr/libtool --silent --mode=link gcc   -DSSL_EXPERIMENTAL -DSSL_ENGINE   -L/apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr-util/xml/expat/lib -L/usr/sfw/lib -R/usr/sfw/lib   -o httpd  modules.lo buildmark.o -export-dynamic server/libmain.la  modules/aaa/libmod_authn_file.la modules/aaa/libmod_authn_default.la modules/aaa/libmod_authz_host.la modules/aaa/libmod_authz_groupfile.la modules/aaa/libmod_authz_user.la modules/aaa/libmod_authz_default.la modules/aaa/libmod_auth_basic.la modules/filters/libmod_include.la modules/filters/libmod_filter.la modules/loggers/libmod_log_config.la modules/metadata/libmod_env.la modules/metadata/libmod_setenvif.la modules/proxy/libmod_proxy.la modules/proxy/libmod_proxy_connect.la modules/proxy/libmod_proxy_ftp.la modules/proxy/libmod_proxy_http.la modules/proxy/libmod_proxy_ajp.la modules/proxy/libmod_proxy_balancer.la modules/ssl/libmod_ssl.la modules/http/libmod_http.la modules/http/libmod_mime.la modules/generators/libmod_status.la modules/generators/libmod_autoindex.la modules/generators/libmod_asis.la modules/generators/libmod_cgi.la modules/mappers/libmod_negotiation.la modules/mappers/libmod_dir.la modules/mappers/libmod_actions.la modules/mappers/libmod_userdir.la modules/mappers/libmod_alias.la modules/mappers/libmod_rewrite.la modules/mappers/libmod_so.la  server/mpm/prefork/libprefork.la  os/unix/libos.la -lm /apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/pcre/libpcre.la /apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr-util/libaprutil-1.la /apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr-util/xml/expat/lib/libexpat.la /apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3/srclib/apr/libapr-1.la -luuid -lsendfile -lrt -lsocket -lnsl -lpthread
Undefined                       first referenced
 symbol                             in file
ap_get_server_description           modules/proxy/.libs/libmod_proxy_balancer.a(mod_proxy_balancer.o)
ap_get_server_banner                modules/proxy/.libs/libmod_proxy_connect.a(mod_proxy_connect.o)
ajp_handle_cping_cpong              modules/proxy/.libs/libmod_proxy_ajp.a(mod_proxy_ajp.o)
ld: fatal: Symbol referencing errors. No output written to .libs/httpd
collect2: ld returned 1 exit status
*** Error code 1
make: Fatal error: Command failed for target `httpd'
Current working directory /apps/exlink/SOURCES/httpd-2.2.3
*** Error code 1
The following command caused the error:
otarget=`echo install-recursive|sed s/-recursive//`; \
list='  srclib os server modules support'; \
for i in $list; do \
    if test -d "$i"; then \
        target="$otarget"; \
        echo "Making $target in $i"; \
        if test "$i" = "."; then \
                made_local=yes; \
                target="local-$target"; \
        fi; \
        (cd $i && make $target) || exit 1; \
    fi; \
done; \
if test "$otarget" = "all" && test -z 'httpd  '; then \
    made_local=yes; \
fi; \
if test "$made_local" != "yes"; then \
    make "local-$otarget" || exit 1; \
fi
make: Fatal error: Command failed for target `install-recursive'





Mladen Turk <mturk@apache.org>

11/07/2006 08:18 AM
Please respond to
dev@httpd.apache.org

To
dev@httpd.apache.org
cc
Subject
Re: Apache BUG: 36495  : ajp_proxy_connect_backend failure





Benjamin Cuthbert wrote:
>
>
> http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36495
>
> Does anyone know if this bug was fixed ?
>

It is in the trunk, where there is alternative socket
is_connected detection.
Can you check the trunk, or at least copy the new
is_socket_connected from tunk's proxy_util.c to the
2.2.x and see if it works.

I have tested the new implementation on Solaris, and it works fine.
Without that the closed socket by Tomcat is not detected on most
platforms.

Regards,
Mladen.



---

This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you
are not the intended recipient (or have received this e-mail in error)
please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any
unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this
e-mail is strictly forbidden.