httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Enrico Weigelt <weig...@metux.de>
Subject Re: [PATCH] fixing broken gnu ld (mis)detection problem
Date Fri, 17 Dec 2004 04:04:00 GMT
* Joe Orton <jorton@redhat.com> wrote:

<snip>
> You must run buildconf to regenerate the APR configure script, which is
> the one which configures libtool and has references to egrep.  Again, it
> looks fine here with autoconf 2.59:
> 
> $ cd httpd-2.0.52
> $ grep egrep srclib/apr/configure
> ...
>     if $LD --help 2>&1 | egrep ': supported targets:.* elf' > /dev/null; then
>       if $LD --help 2>&1 | egrep 'no-whole-archive' > /dev/null; then
> $ ./buildconf
> rebuilding srclib/apr/configure
> buildconf: checking installation...
> buildconf: autoconf version 2.59 (ok)
> buildconf: libtool version 1.5.8 (ok)
> ...
> $ grep egrep srclib/apr/configure
> echo "$as_me:$LINENO: checking for egrep" >&5
> echo $ECHO_N "checking for egrep... $ECHO_C" >&6
> if test "${ac_cv_prog_egrep+set}" = set; then
>     then ac_cv_prog_egrep='grep -E'
>     else ac_cv_prog_egrep='egrep'
> echo "$as_me:$LINENO: result: $ac_cv_prog_egrep" >&5
> echo "${ECHO_T}$ac_cv_prog_egrep" >&6
>  EGREP=$ac_cv_prog_egrep

Well, I already tried it. With no effect. 
The configure script remains unchanged.

There's a check for grep/egrep, but not always used, ie. the lines
where ld is detected. (see configure:7870)


Ergo: Apache is still ununsable on platforms with grep 2.4.x.



cu
-- 
---------------------------------------------------------------------
 Enrico Weigelt    ==   metux IT service

  phone:     +49 36207 519931         www:       http://www.metux.de/
  fax:       +49 36207 519932         email:     contact@metux.de
  cellphone: +49 174 7066481
---------------------------------------------------------------------
 -- DSL ab 0 Euro. -- statische IP -- UUCP -- Hosting -- Webshops --
---------------------------------------------------------------------

Mime
View raw message