httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rich Bowen <rbo...@rcbowen.com>
Subject Re: 403's not getting logged?
Date Fri, 09 May 2003 20:08:24 GMT
On Fri, 9 May 2003, Joshua Slive wrote:

>
> On Fri, 9 May 2003, Rich Bowen wrote:
>
> > On Fri, 9 May 2003, Jeff Trawick wrote:
> >
> > > Anybody want to see if backing out the change still results in multiple
> > > error log entries for a directory listing?
> >
> > With LogLevel set at debug, I'm just getting:
> >
> > [Fri May  9 15:33:11 2003] [error] [client 127.0.0.1] (13)Permission
> > denied: access to /index.html failed
> >
> > No multiple log entries.
>
> What does your DirectoryIndex directive look like?  Try something like
> DirectoryIndex a b c d e

Ah, yes, I get:

[Fri May  9 16:10:43 2003] [error] [client 127.0.0.1] (13)Permission
denied: access to /index.html failed
[Fri May  9 16:10:43 2003] [error] [client 127.0.0.1] (13)Permission
denied: access to /a failed
[Fri May  9 16:10:43 2003] [error] [client 127.0.0.1] (13)Permission
denied: access to /b failed
[Fri May  9 16:10:43 2003] [error] [client 127.0.0.1] (13)Permission
denied: access to /d failed
[Fri May  9 16:10:43 2003] [error] [client 127.0.0.1] (13)Permission
denied: access to /c failed

> > Now, it might be nice if it was more explicit, but at least this error
> > message give a clue where to look.
>
> As long as we are taking all this trouble, we might as well special case
> the EACCES error and return something more specific.

+1

-- 
Rich Bowen - rbowen@rcbowen.com
http://kenya.rcbowen.com/

Mime
View raw message