httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Paul Querna" <c...@cyan.com>
Subject RE: FreeBSD-5.0 / -HEAD as of today - exports.c bonkers ?
Date Sat, 22 Feb 2003 06:37:47 GMT
i can also confirm this behavior on my FreeBSD 5.0 box..


On Fri, 21 Feb 2003 22:45:33 +0000, Philip M. Gollucci wrote
> I'm having the same issue here
>  
> [ttyp0] philip@p6m7g8.com >uname -a
> 
> FreeBSD p6m7g8.com 5.0-CURRENT FreeBSD 5.0-CURRENT #3: Tue Feb 18 
> 11:45:13 GMT 2003     philip@p6m7g8.com:/usr/obj/usr/src/sys/PHILIP  
> i386
> 
> Thats a cvs checkout of httpd-2.0, apr, apr-util HEAD tags as of 
> sometime earlier today.
> 
> I didn't see a resolution to this in the archives 
> http://httpd.apache.org/mail/dev/200302
> 
> I was wondering if it had been fixed and I missed it or what a 
> workaround might be ?
> 
> ./buildconf
>  ./configure --prefix=$DIR_INSTALL/apache2-$HTTPD2_MPM --with-
> perl=$PERL \ 		 --with-mpm=$HTTPD2_MPM --enable-mods-sharedÚall -
> -enable-maintainer-mode                 --enable-debug --with-port=$HTTPD2_PORT
> 
> Thanks for the help.
> 
> --------------- ORIGINAL POST BELOW ------------------------
> Because I was bitten by this rules.mk problem; I did a totally
> redo-from scratch to find sanity.
> 
> And got a zillion of:
> 
> 	/home/dirkx/tmp/http/httpd-2.0/server/exports.c:1541: redefinition 
> of 	`ap_hack_apr_base64_encode_len' 
/home/dirkx/tmp/http/httpd-2.0/server/exports.c:673:
> 	`ap_hack_apr_base64_encode_len' previously defined here
> 	..
> 
> exports.c file is essentially double: one from here
> 
>  * /usr/home/dirkx/tmp/http/httpd-2.0/srclib/apr-util/include/apr_base64.h
> 
> and one further down from here.
> 
>  * /home/dirkx/tmp/http/httpd-2.0/srclib/apr-util/include/apr_base64.h
> 
> I.e. the file:
> 
> 	./server/export_files
> 
> contains them twice; propably from
> 
>
config.status:s,@APR_INCLUDEDIR@,/usr/home/dirkx/tmp/http/httpd-2.0/srclib/apr/include
> 	/home/dirkx/tmp/http/httpd-2.0/srclib/apr/include,;t
> 
> Is this some transient thing in the configure stuff ? Is my libtool 
> out of date ?
> 
> 	ltmain.sh (GNU libtool) 1.3.4-freebsd-ports (1.385.2.196 1999/12/07 
> 21:47:57)
> 
> or did I do something unbelievably stupid ?
> 
> Dw
> 
> Setup:
> 	# NOTE: no apr installed anywhere.
> 	mkdir -p tmp/http
> Ícd tmp/http
> œcvs  -d cvs.apache.org:/home/cvs co httpd-2.0
> Ícd httpd-2.0
> 	( cd srclib ; cvs -d cvs.apache.org:/home/cvs co apr  apr-util)
> 	./buildconf
> 	./configure --with-maintainer-mode
> 	make
> 
> -- 
> END 
> ------------------------------------------------------------------------------ 
> Philip M. Gollucci philip@p6m7g8.com 301.474.9294 301.646.3011 (cell) 
> 
> Science, Discovery, & the Universe (UMCP) 
> Webmaster & Webship Teacher 
> URL: http://www.sdu.umd.edu 
> 
> eJournalPress 
> Database/PERL Programmer & System Admin 
> URL : http://www.ejournalpress.com 
> 
> Resume : http://p6m7g8.net/Resume





Mime
View raw message