httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Midhun Chandran <midhun_chand...@persistent.co.in>
Subject "400 Bad request" on loaded httpd
Date Mon, 27 Jan 2003 08:18:45 GMT
Hi,

I am seeing the following problem on dav-enabled apache 2.0.35 build on 
solaris 2.8.

The server is being loaded using httperf for performance measurement.

Sometimes I see the following messages in the error_log:

------------------
[Sat Jan 25 14:50:44 2003] [error] [client 192.168.7.114] The request 
body does not contain a "propertyupdate" element.
[Sat Jan 25 14:50:45 2003] [error] [client 192.168.7.114] request 
failed: error reading the headers
[Sat Jan 25 14:50:47 2003] [error] [client 192.168.7.114] request 
failed: error reading the headers
[Sat Jan 25 14:51:23 2003] [error] [client 192.168.7.114] XML parser 
error (at end). status=20014
[Sat Jan 25 14:55:51 2003] [error] [client 192.168.7.114] request 
failed: error reading the headers
[Sat Jan 25 15:00:39 2003] [error] [client 192.168.7.114] request 
failed: error reading the headers
[Sat Jan 25 15:00:41 2003] [error] [client 192.168.7.114] request 
failed: error reading the headers
[Sat Jan 25 15:23:35 2003] [error] [client 192.168.7.114] request 
failed: error reading the headers
[Sat Jan 25 15:25:01 2003] [error] [client 192.168.7.114] request 
failed: error reading the headers
-------------------

The requests which fail are PROPFIND/PROPPATCH requests which give "400 
Bad Request" error.
I am not sure if this is because the client is timing out.

I am still investigating this problem. Any clue on the cause of the 
problem or possible fix will
be appreciated.

Thanks,
Midhun.




Mime
View raw message