httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Johannes Erdfelt <johan...@erdfelt.com>
Subject Re: SV: MPM perchild.
Date Tue, 26 Nov 2002 19:15:21 GMT
That looks about good.

Do you only have one child defined?

JE

On Tue, Nov 26, 2002, Jonas Eriksson <jonas@webkonsulterna.com> wrote:
> 
> 
> Hmm sorry! I did a bougus error in http.conf ...
> 
> When i now start the server i get the following in my shell promt and
> the server starts.
> What does the debug info tell? Is it all ok or do i have to change
> anyting?
> 
> [root@mose /usr/local/apache2.0.43/bin]# ./httpd -f
> /usr/local/apache2.0.43/conf/httpd.conf
> [Tue Nov 26 18:35:41 2002] [debug] perchild.c(2007): filling out
> child_info_table; UID: 1096, GID: 1094, SD: 4 4, OUTPUT: 5 5, Child Num:
> 0
> [Tue Nov 26 18:35:41 2002] [debug] perchild.c(2007): filling out
> child_info_table; UID: 1096, GID: 1094, SD: 4 4, OUTPUT: 5 5, Child Num:
> 1
> [Tue Nov 26 18:35:41 2002] [debug] perchild.c(2007): filling out
> child_info_table; UID: 1096, GID: 1094, SD: 4 4, OUTPUT: 5 5, Child Num:
> 2
>  
> 
> 
> 
> On Tue, Nov 26, 2002, Jonas Eriksson <jonas@webkonsulterna.com> wrote:
> > I Still get error "Unable to find process with matching uid/gid."
> > after compileing 2.43 with
> >
> http://cvs.apache.org/viewcvs.cgi/httpd-2.0/server/mpm/experimental/perc
> > hild/perchild.c
> 
> Are you sure you configured your setup correctly?
> 
> Do you have a ChildPerUserId before you use AssignUserId?
> 
> Can you give us the configuration you're using?
> 
> JE
> 
> 

Mime
View raw message