httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Trawick <traw...@attglobal.net>
Subject Re: Build on AIX fails
Date Mon, 30 Sep 2002 23:15:45 GMT
"Bennett, Tony - CNF" <Bennett.Tony@cnf.com> writes:

> I just downloaded 2.0.42 and attempted to build it on AIX 4.3.3
> and it failed...it appears to be building module libraries named
> 
>     lib$MODULE_NAME.al   (for example: modules/dav/main/.libs/libmod_dav.al)
> 
> instead of 
>     lib$MODULE_NAME.a    (for example: modules/dav/main/.libs/libmod_dav.a)

libtool and IBM's C compiler don't get along perfectly.  Luckily,
those are warnings that you can ignore.

These are the only errors, as far as I can see:

> ld: 0711-317 ERROR: Undefined symbol: .sk_new_null
> ld: 0711-317 ERROR: Undefined symbol: .X509_STORE_CTX_set_verify_cb
> ld: 0711-317 ERROR: Undefined symbol: .BIO_snprintf

Aren't these all OpenSSL-related?

If I get time I'll try to build it with SSL support.

> For background:
> 
> My configure step:
> 	    ./configure --prefix=/usr/local/apache2 \
>                 --enable-dav=static \
> 		    --enable-dav_fs=static \
>                 --enable-ssl=static      \
> 		    --with-ssl=/home/dms/openssl_dir

By the way, I always do

  CC=xlc_r ./configure --other-flags

when using IBM's C compiler for AIX.  xlc_r ensures that thread stuff
is set up correctly.

-- 
Jeff Trawick | trawick@attglobal.net
Born in Roswell... married an alien...

Mime
View raw message