httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Greg Stein <gst...@lyra.org>
Subject Re: Seg fault in mod_dav.
Date Wed, 18 Sep 2002 23:27:14 GMT
On Wed, Sep 18, 2002 at 06:49:48PM -0400, rbb@apache.org wrote:
> 
> I don't know if this is in .41 because I haven't had time to test it
> yet.  But, HEAD of mod_dav has an annoying seg fault.  Basically, if you
> send an OPTIONS request for a location that isn't configured for DAV, the
> module seg faults.  I have traced it far enough to know where it is
> happening, but the fix shouldn't require that information.
> 
> Basically, the mod_dav handler should be ensuring that Dav has been given
> a provider for the current location before it tries to handle the request.
> 
> If this bug exists in 2.0.41, then -1 for GA.  I will try to test .41
> later tonight, and to create a patch at the same time.


I'm not seeing that problem:

[gstein@roshi test]$ telnet localhost 8080
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.localdomain (127.0.0.1).
Escape character is '^]'.
OPTIONS /icons/ HTTP/1.0
host: roshi.collab.net

HTTP/1.1 200 OK
Date: Wed, 18 Sep 2002 23:26:28 GMT
Server: Apache/2.0.41 (Unix) DAV/2
Allow: GET,HEAD,POST,OPTIONS,TRACE
Content-Length: 0
Connection: close
Content-Type: httpd/unix-directory

Connection closed by foreign host.
[gstein@roshi test]$


(I'm not sure that the above code is exactly 2.0.41, but something close)

I'm updating to HEAD to check this out some more. Can you provide a
backtrace for what you're seeing?

Cheers,
-g

-- 
Greg Stein, http://www.lyra.org/

Mime
View raw message