httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marc G. Fournier" <scra...@hub.org>
Subject Apache 2.0.36 w/ FreeBSD ... 'hangs' ...
Date Tue, 21 May 2002 13:09:41 GMT

Can't describe it much better then that ... I've got it compiled
WITH_THREADS and MPM=worker ... starts fine, get a line in
/var/log/httpd-error.log:

[Tue May 21 10:01:47 2002] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Tue May 21 10:01:52 2002] [notice] Digest: done
[Tue May 21 10:01:53 2002] [notice] Apache/2.0.36 (Unix) DAV/2 PHP/4.2.1 configured -- resuming
normal operations

But when I try to connect to the site in question, the connection just
hangs there ... as soon as I do a 'stop' of the server, though, the page
is sent and then httpd terminates ...

I'm running with settings of:

<IfModule worker.c>
StartServers         1
MaxClients         128
MinSpareThreads      5
MaxSpareThreads     15
ThreadsPerChild     64
MaxRequestsPerChild  0
</IfModule>

And am getting no errors that I can find ...

ps shows:

earth# ps aux | grep http
root    78796  0.0  0.1  9764 6012  ??  SsJ  10:06AM   0:00.11 /usr/local/sbin/httpd
nobody  78799  0.0  0.1  9268 4944  ??  SJ   10:06AM   0:00.01 /usr/local/sbin/httpd
nobody  78825  0.0  0.2 15044 6640  ??  IJ   10:06AM   0:00.03 /usr/local/sbin/httpd

Which I find kinda odd since I'm not getting that many hits, and told it
to only start with one :(

Thoughts as to what I should look at here?  I've even enabled the
'apache_runtime_status' file, and that appears to make no difference ...




Mime
View raw message