httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dwayne Miller" <dmil...@espgroup.net>
Subject Re: read_request_line() failed in JRE-1
Date Thu, 14 Feb 2002 15:57:32 GMT
I just bumped the debug level to see if I could figure out the odd 
behavior from Mozilla.  It looks like others are having similar problems 
with regard to incomplete posts/requests.

Thanks for the reply, though it means I need to start looking elswhere 
for the cause of my problems...

Justin Erenkrantz wrote:

>On Thu, Feb 14, 2002 at 09:50:18AM -0500, Dwayne Miller wrote:
>
>>I'm getting this in my error log on every request.
>>
>>[Thu Feb 14 09:13:38 2002] [debug] 
>>D:\CodeProjects\httpd-2.0.32-JRE-1\server\protocol.c(604): [client 
>>127.0.0.1] (32560)Connection timed out: read_request_line() failed
>>
>>I built the server with the JRE-1 tarball yesterday.  The target is a 
>>simple HTML page (index.html).  It displays, but I still see the error.
>>
>
>See Jeff Trawick's post yesterday entitled: "[PATCH] zap an
>uninteresting debug message"  This is what we were talking about.
>
>This isn't a fatal error or even an interesting error.  It has to do
>with HTTP Keep-Alive and connections.  It's a normal error.  Remember
>that you are using the "debug" LogLevel, so we're a bit more verbose
>than we really need to be here.
>
>Fine, I'll add it to any beta release notes.  But, geesh.  How many
>people are bumping the LogLevel to debug?  -- justin
>



Mime
View raw message