httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dave Seidel" <d...@mindreef.com>
Subject RE: problem running 2.0.28 as Win2k service (was 2.0.18)
Date Tue, 11 Dec 2001 17:15:20 GMT
Nope, 0 bytes in the error log.

-----Original Message-----
From: Bill Stoddard [mailto:bill@wstoddard.com]
Sent: Tuesday, December 11, 2001 12:01 PM
To: dev@httpd.apache.org; dave@mindreef.com
Subject: Re: problem running 2.0.28 as Win2k service (was 2.0.18)


Any messages in the error log?

Bill

> Whoops, that was a typo.  I am indeed using the 2.0.28 beta release.
Sorry
> for the confusion.
>
> -----Original Message-----
> From: Cliff Woolley [mailto:cliffwoolley@yahoo.com]
> Sent: Tuesday, December 11, 2001 11:40 AM
> To: Apache-Dev; dave@mindreef.com
> Subject: Re: problem running 2.0.18 as Win2k service
>
>
> On Tue, 11 Dec 2001, Dave Seidel wrote:
>
> > I just built a 2.0.18 binary from scratch from the zip archive, using
VC6
> on
> > Win2K.  Works fine from the console, but it does not work as a service.
> > Any ideas?  Is this a tested configuration in this beta (I don't see
much
> > about it in the status reports)?  What else can I try to provide more
> data?
>
> Please try again with 2.0.28, the most recent beta.  2.0.18, besides being
> very old at this point, was released as an alpha release, not beta.
>
> Thanks!
> --Cliff
>
> --------------------------------------------------------------
>    Cliff Woolley
>    cliffwoolley@yahoo.com
>    Charlottesville, VA
>
>
>
>
>
>






Mime
View raw message