httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dwayne Miller <dwayne-mil...@home.com>
Subject Build/Config error
Date Sun, 28 Oct 2001 02:22:28 GMT
I just did a checkout of latest cvs tree.  When I build the Install-Bin 
project, I get the following errors.  What have I set up incorrectly?  I 
thought I did not need the sed/bison/flex utils.

TIA

--------------------Configuration: InstallBin - Win32 
Debug--------------------
Microsoft (R) Program Maintenance Utility   Version 6.00.8168.0
Copyright (C) Microsoft Corp 1988-1998. All rights reserved.
 msdev Apache.dsw /MAKE "mod_ssl - Win32 Debug" "abs - Win32 Debug" 
/NORECURSE
--------------------Configuration: mod_ssl - Win32 Debug--------------------
Generating ssl_expr_parse.c/.h from ssl_expr_parse.y
'sed' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
'sed' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Creating Version Resource
Generating ssl_expr_scan.c from ssl_expr_scan.l
'flex' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
The system cannot find the file specified.
Could Not Find 
D:\CodeProjects\httpd-2.0\httpd-2.0\modules\ssl\lex.ssl_expr_yy.c
Error executing c:\winnt\system32\cmd.exe.
mod_ssl.so - 1 error(s), 0 warning(s)
--------------------Configuration: abs - Win32 Debug--------------------
abs.exe - 0 error(s), 0 warning(s)
NMAKE : fatal error U1077: 'msdev' : return code '0x1'
Stop.
Error executing NMAKE.

Apache.exe - 2 error(s), 0 warning(s)



Mime
View raw message