httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Farag, Hany M (Hany)" <hfa...@lucent.com>
Subject RE: Debugging Apache2.0 ...
Date Thu, 20 Sep 2001 18:24:51 GMT
Hi,
I'm trying to debug Apache 2.0, I changed the log level in the httpd.conf
file to debug, also i used the ap_log_rerror(,,,,,) in my code to see the
values and other debuging info but cann't see any thing just the evil seg
fault message.
Is there any other method i can use.

Thanks
Hany

-----Original Message-----
From: Farag, Hany M (Hany) 
Sent: Tuesday, September 18, 2001 6:22 PM
To: dev@httpd.apache.org
Subject: RE: How to build Apache2.0 with more than one module


Thank you all for your help.
I can see the 2 modules included in the build.
I was missing the Makefile.in
Thanks
Hany

-----Original Message-----
From: Ryan Bloom [mailto:rbb@covalent.net]
Sent: Tuesday, September 18, 2001 5:34 PM
To: dev@httpd.apache.org; Farag, Hany M (Hany)
Subject: Re: How to build Apache2.0 with more than one module


On Tuesday 18 September 2001 01:53 pm, Farag, Hany M (Hany) wrote:

Did you put a Makefile.in into the one directory?

> yes, it looks like this:
>
> dnl modules enabled in this directory by default
>
> dnl APACHE_MODULE(name, helptext[, objects[, structname[, default[,
> config]]]])
>
> APACHE_MODPATH_INIT(one)
>
> APACHE_MODULE(one, testing module one, , , yes)
>
> APR_ADDTO(LT_LDFLAGS,-export-dynamic)
>
> APACHE_MODPATH_FINISH

______________________________________________________________
Ryan Bloom				rbb@apache.org
Covalent Technologies			rbb@covalent.net
--------------------------------------------------------------

Mime
View raw message