httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cliff Woolley <cliffwool...@yahoo.com>
Subject Re: 2.0.26?
Date Fri, 31 Aug 2001 04:14:24 GMT
On Thu, 30 Aug 2001, Cliff Woolley wrote:

> I was just running the tests from httpd-test (which seems to now be
> working) in order to post the results here (they were failing miserably),
> but I see that you just committed a fix.  I'll stop my test and do a cvs
> up.  Stay tuned...

It's a helluva lot closer than I've seen it all day I think.  That last
fix definitely helped a LOT.  Right now everything seems good except
mod_include:

using Apache/2.0.26-dev (threaded MPM)
waiting for server to warm up...ok
server localhost:8529 started (pid=8981)
server localhost:8530 listening (mod_vhost_alias)
server localhost:8531 listening (mod_ssl)
apache/404..........ok
apache/byterange....ok
apache/getfile......ok
apache/post.........ok
apache/rwrite.......ok
apr/uri.............ok
filter/case.........ok
filter/case_in......ok
filter/input_body...ok
modules/access......ok
modules/alias.......ok
modules/cgi.........ok
modules/dav.........skipped test on this platform
modules/dir.........ok
modules/env.........ok
modules/expires.....ok
modules/headers.....ok
modules/include.....ok 22/22FAILED tests 1, 15, 17-20
        Failed 6/22 tests, 72.73% okay
modules/info........ok
modules/negotiation.ok
modules/rewrite.....ok
modules/setenvif....ok
modules/status......ok
modules/vhost_alias.ok
ssl/all.............ok
Failed Test  Status Wstat Total Fail  Failed  List of failed
-------------------------------------------------------------------------------
modules/include              22    6  27.27%  1, 15, 17-20
1 test skipped.
server localhost:8529 shutdown (pid=8981)
error running tests (please examine t/logs/error_log)
Failed 1/25 test scripts, 96.00% okay. 6/1685 subtests failed, 99.64%
okay.


More details on the mod_include tests that failed, which are essentially
all the ones involving valid subrequests:

modules/include.....1..22
GET /modules/include/big.shtml
expected:
->hello   pass  pass   pass     hello<-
actual:
-><-
not ok 1
# Failed test 1 in modules/include.t at line 73
ok 2
ok 3
ok 4
ok 5
ok 6
ok 7
ok 8
ok 9
ok 10
ok 11
ok 12
ok 13
ok 14
GET /modules/include/include1.shtml
expected:
->inc-two.shtml body  include.shtml body<-
actual:
-><-
not ok 15
# Failed test 15 in modules/include.t at line 73 fail #15
ok 16
GET /modules/include/include3.shtml
expected:
->inc-two.shtml body  inc-one.shtml body  include.shtml body<-
actual:
-><-
not ok 17
# Failed test 17 in modules/include.t at line 73 fail #17
GET /modules/include/include4.shtml
expected:
->inc-two.shtml body  inc-one.shtml body  include.shtml body<-
actual:
-><-
not ok 18
# Failed test 18 in modules/include.t at line 73 fail #18
GET /modules/include/include5.shtml
expected:
->inc-two.shtml body  inc-one.shtml body  inc-three.shtml body
include.shtml body<-
actual:
-><-
not ok 19
# Failed test 19 in modules/include.t at line 73 fail #19
GET /modules/include/include6.shtml
expected:
->inc-two.shtml body  inc-one.shtml body  inc-three.shtml body
include.shtml body<-
actual:
-><-
not ok 20
# Failed test 20 in modules/include.t at line 73 fail #20
ok 21
ok 22
FAILED tests 1, 15, 17-20
        Failed 6/22 tests, 72.73% okay


One harmless, unrelated warning during the compile which resulted from the
#if 0's you added:

request.c:297: warning: `resolve_symlink' defined but not used

--Cliff



--------------------------------------------------------------
   Cliff Woolley
   cliffwoolley@yahoo.com
   Charlottesville, VA






Mime
View raw message