httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "MATHIHALLI,MADHUSUDAN (HP-Cupertino,ex1)" <madhusudan_mathiha...@hp.com>
Subject RE: build fails with latest CVS
Date Tue, 21 Aug 2001 19:18:26 GMT
Hi,
	Thanks for that piece of information.. But, when I download the CVS
tree, I usually copy it to a new location - so the configure script will not
exist be in my source tree by default.. The buildconf script gets executed
everytime I download the CVS tree.. 

	As regards the problem, it occurs because there's a blank Makefile
that's being generated by the configure script in the srclib/apr-util/ldap
directory. I'm not sure how other operating systems require, but HPUX
requires that there's atleast a "all: " rule in the Makefile. Also, there
are no other files in this directory. Why is this Makefile at all being
generated ?.. This file is generated irrespective of whether I specify the
option --disable-auth-ldap or not..
	
Thanks
-Madhu

-----Original Message-----
From: Justin Erenkrantz [mailto:jerenkrantz@ebuilt.com]
Sent: Tuesday, August 21, 2001 12:04 PM
To: new-httpd@apache.org
Subject: Re: build fails with latest CVS


On Tue, Aug 21, 2001 at 11:00:04AM -0700, MATHIHALLI,MADHUSUDAN
(HP-Cupertino,ex1) wrote:
> Yes.. My build script looks something like this :
> 
> cd $APACHE_SOURCE
> if [ ! -f configure ]; then
>   ./buildconf
>   if [ $? -ne 0 ]; then
>     echo "buildconf failed !!.. Exiting .."; exit 1;
>   fi
> fi

You should always re-run buildconf since you are updating/checking out
from CVS.

I ran it with your configure options and it built successfully on
Solaris.  -- justin

Mime
View raw message