httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ian Holsman <i...@cnet.com>
Subject Re: ARGH! Libtool 1.4 breaks our build!
Date Tue, 21 Aug 2001 21:13:36 GMT
Ok..
that's it.
I have a old 'shlibtool' in my root directory

and thats to .cvsignore I never saw it.
make distclean should really remove that.


Ryan Bloom wrote:

>I have no idea how this could work for you.  As a part of our configure
>script, we use ltconfig to create shlibtool.  But, libtool 1.4 removes ltconfig,
>so we can't create shlibtool.  Since our build system relies on shlibtool
>to build DSO's, this really shouldn't work.
>
>Did you have libtool 1.3.x installed the first time you tried to build
>shared libraries?
>
>Ryan
>
>On Tuesday 21 August 2001 13:51, Ian Holsman wrote:
>
>>my configure script is below.
>>
>>in the buildconf it says 1.4
>>
>>rpm -q libtool
>>gives
>>libtool-1.4-6
>>
>>I just did a make clean, pulled the latest CVS HEAD and ran the below.
>>it built, installed, and is running now without a hitch.
>>
>>to be doubly sure... I'm running make distclean now and re-doing it
>>
>>
>>--configure script--
>>#!/bin/bash
>>#
>>./buildconf
>>export OPTIM="-O2"
>>./configure \
>>    --enable-so \
>>    --prefix=/usr/local/apache \
>>    --enable-shared \
>>    --enable-proxy \
>>
>>--enable-mods-shared=rewrite,status,spelling,unique_id,headers,expires,user
>>track,proxy,file-cache,cgi,cgid \
>>    --enable-rewrite=shared \
>>    --enable-status=shared \
>>    --enable-spelling=shared \
>>    --enable-unique_id=shared \
>>    --enable-headers=shared \
>>    --enable-expires=shared \
>>    --enable-usertrack=shared \
>>    --enable-proxy=shared \
>>    --with-z \
>>    --enable-gz=shared \
>>    --enable-file-cache=shared \
>>    --enable-cgi=shared \
>>    --enable-status=shared \
>>    --enable-cgid=shared \
>>    --enable-mmap_static=shared  \
>>    --disable-oid \
>>
>>Ryan Bloom wrote:
>>
>>>Unless you are trying to create shared modules, you won't see the
>>>problem
>>>
>>>Ryan
>>>
>>>On Tuesday 21 August 2001 13:26, Ian Holsman wrote:
>>>
>>>>hmm..
>>>>
>>>>I'm running quite happily with libtool 1.4
>>>>All i did was remove all the 'libtool' crud files which were in the
>>>>apache CVS tree,
>>>>re-ran buildconf and libtool 1.4 happily did it's work.
>>>>
>>>>(also did it to get php to run on my home box (redhat 7.1))
>>>>
>>>>Ryan Bloom wrote:
>>>>
>>>>>Unfortunately, PHP4 requires libtool 1.4, but libtool 1.4 has removed
>>>>>ltconfig, so I can't create shlibtool, so I can't build shared modules.
>>>>>I HATE LIBTOOL!
>>>>>
>>>>>BTW, I am working on fixing this, but after two days, I just had to
>>>>>gripe.
>>>>>
>>>>>Ryan
>>>>>______________________________________________________________
>>>>>Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
>>>>>Covalent Technologies			rbb@covalent.net
>>>>>--------------------------------------------------------------
>>>>>
>




Mime
View raw message