httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gonyou, Austin" <aus...@coremetrics.com>
Subject RE: tarballs are up : BUILD FAILURE
Date Mon, 30 Jul 2001 20:25:04 GMT
If I don't delete the configure, and just use it straight out of the tar,
then it seems to work fine. 

-- 
Austin Gonyou
Systems Architect, CCNA
Coremetrics, Inc.
Phone: 512-796-9023
email: austin@coremetrics.com 

> -----Original Message-----
> From: Gonyou, Austin [mailto:austin@coremetrics.com]
> Sent: Monday, July 30, 2001 3:19 PM
> To: 'new-httpd@apache.org'
> Subject: RE: tarballs are up : BUILD FAILURE
> 
> 
> I will untar again and see what happens. I think my buildconf 
> is breaking in
> a way that could be detrimental. I deleted the configure file 
> then rebuilt
> it to fully test the build. 
> 
> -- 
> Austin Gonyou
> Systems Architect, CCNA
> Coremetrics, Inc.
> Phone: 512-796-9023
> email: austin@coremetrics.com 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Ryan Fox [mailto:rfox@noguska.com]
> > Sent: Monday, July 30, 2001 1:10 PM
> > To: new-httpd@apache.org
> > Subject: Re: tarballs are up : BUILD FAILURE
> > 
> > 
> > Compiles ok on my RH 7.1 SGI XFS box, K7 1333, ATA100.  
> > Buildconf worked OK
> > too. (Compiled before & after buildconf ok)
> > 
> > Ryan Fox
> > 
> > 
> > ----- Original Message -----
> > From: "Gonyou, Austin" <austin@coremetrics.com>
> > To: <new-httpd@apache.org>
> > Sent: Monday, July 30, 2001 1:57 PM
> > Subject: RE: tarballs are up : BUILD FAILURE
> > 
> > 
> > > My box can't even begin to make the tarball.
> > > Here is the error output I get right after typing make:
> > >
> > > -------snip--------
> > > Making all in srclib
> > > make[1]: Entering directory 
> > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib'
> > > Making all in apr
> > > make[2]: Entering directory
> > > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib/apr'
> > > Making all in strings
> > > make[3]: Entering directory
> > > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib/apr/strings'
> > > make[4]: Entering directory
> > > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib/apr/strings'
> > > /bin/sh 
> > /home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib/apr/libtool --silent
> > > --mode=compile
> > gcc -g -O2 -pthread   -DHAVE_CONFIG_H -DLINUX=2 -D_REENTRANT
> > > -D_XOPEN_SOURCE=500 -D_BSD_SOURCE -D_SVID_SOURCE   -I../include
> > > -I../include/arch/unix  -c apr_cpystrn.c && touch apr_cpystrn.lo
> > > libtool: ltconfig version `' does not match ltmain.sh version
> > > `1.3.4-freebsd-ports'
> > > Fatal configuration error.  See the libtool docs for more 
> > information.
> > > make[4]: *** [apr_cpystrn.lo] Error 1
> > > make[4]: Leaving directory
> > > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib/apr/strings'
> > > make[3]: *** [all-recursive] Error 1
> > > make[3]: Leaving directory
> > > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib/apr/strings'
> > > make[2]: *** [all-recursive] Error 1
> > > make[2]: Leaving directory
> > > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib/apr'
> > > make[1]: *** [all-recursive] Error 1
> > > make[1]: Leaving directory 
> > `/home/austin/cvs/apache2/httpd-2_0_22/srclib'
> > > make: *** [all-recursive] Error 1
> > > -------snip--------
> > >
> > > I'm building on RH 7.1 SGI XFS running on an AMD Athlon-c 1.333.
> > > Disk is ATA 100 7200 RPM drive
> > >
> > > When building the configure using build conf, I get errors 
> > as well. Here's
> > > my output from that. Attatched is my config.log as well.
> > >
> > > -------snip--------
> > > [austin@UberGeek httpd-2_0_22]$ ./buildconf
> > > rebuilding srclib/apr/configure
> > > buildconf: checking installation...
> > > buildconf: autoconf version 2.13 (ok)
> > > buildconf: libtool version 1.4 (ok)
> > > Copying libtool helper files ...
> > > Creating include/arch/unix/apr_private.h.in ...
> > > Creating configure ...
> > > rebuilding srclib/apr-util/configure
> > > Incorporating /usr/share/aclocal/libtool.m4 into aclocal.m4 ...
> > > Copying libtool helper files ...
> > > You should add the contents of `/usr//share/aclocal/libtool.m4' to
> > > `aclocal.m4'.
> > > Putting files in AC_CONFIG_AUX_DIR, `build'.
> > > Creating include/private/apu_config.h ...
> > > Creating configure ...
> > > Invoking xml/expat/buildconf.sh ...
> > > Incorporating /usr/share/aclocal/libtool.m4 into aclocal.m4 ...
> > > Copying libtool helper files ...
> > > You should add the contents of `/usr//share/aclocal/libtool.m4' to
> > > `aclocal.m4'.
> > > Putting files in AC_CONFIG_AUX_DIR, `conftools'.
> > > Creating config.h.in ...
> > > Creating configure ...
> > > configure.in:75: AC_PROG_CPP was called before AC_PROG_CC
> > > rebuilding srclib/pcre/configure
> > > rebuilding include/ap_config_auto.h.in
> > > rebuilding configure
> > > -------snip--------
> > >
> > >
> > > --
> > > Austin Gonyou
> > > Systems Architect, CCNA
> > > Coremetrics, Inc.
> > > Phone: 512-796-9023
> > > email: austin@coremetrics.com
> > >
> > > > -----Original Message-----
> > > > From: Cliff Woolley [mailto:cliffwoolley@yahoo.com]
> > > > Sent: Monday, July 30, 2001 12:30 PM
> > > > To: new-httpd@apache.org
> > > > Subject: Re: tarballs are up
> > > >
> > > >
> > > > On 30 Jul 2001, Jeff Trawick wrote:
> > > >
> > > > > > I just posted the 2.0.22 tarballs at dev.apache.org/dist.
> > > >  Check 'em out.
> > > > >
> > > > > +1 for beta
> > > >
> > > > Cooooollll... that's enough +1's for beta (OtherBill, Jeff,
> > > > myself, and
> > > > Justin).  That would seem to cover at least Win32 and a 
> > few flavors of
> > > > Unix (at least Linux and Solaris).  I'll wait a little while
> > > > longer for
> > > > confirmation from a few other platforms, and then go 
> with it.  =-)
> > > >
> > > > Brian, David, how are OS/2 and BeOS looking?
> > > >
> > > > --Cliff
> > > >
> > > > --------------------------------------------------------------
> > > >    Cliff Woolley
> > > >    cliffwoolley@yahoo.com
> > > >    Charlottesville, VA
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> > 
> 

Mime
View raw message