httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ritin" <ritinmat...@yahoo.com>
Subject Re: [NEWBIE] Where to store the documents ??
Date Mon, 16 Apr 2001 16:57:03 GMT
hi jon, 

the server is up and running ....
i am getting the 404 "not found" error...

Regards, 

Ritin



>Date: Sun, 15 Apr 2001 01:52:27 -0400
>To: new-httpd@apache.org
>From: Jon Niola <jon@mediavortex.com>
>Subject: Re: [NEWBIE]  Where to store the documents ??
>Message-Id: <5.0.2.1.0.20010415015000.02209a88@mediavortex.com>
>
>First step before anything is to make sure the server is running :)
>
>Are you trying to view just a static HTML page? If so and you still can't 
>access the page, what error do you get if any?
>
>--Jon
>>
>>At 01:11 AM 4/15/2001 +0530, Ritin wrote:
>>Hi guys,
>>
>>Just set up Apache 1.3.14 on my Win2000 machine...
>>
>>I have gone thru the documentation provided and also
>>the info in the httpd.conf file... but a few problems remain...
>>
>>The server is supposed to serve documents from the DocumentRoot
>>right ?? the httpd.conf file says ...
>>
>>"DocumentRoot: The directory out of which you will serve your documents.
>>By default, all requests are taken from this directory "
>>
>>my DocumentRoot is d:/Apache/htdocs... I have an html
>>file in that directory ... the server root is d:/Apache ...
>>
>>Now i should be able to access this html file by typing in the browser
>><http://localhost/xyz.html>http://localhost/xyz.html ...is that right ??
>>
>>but i am not able to access this html file ...'
>>some help please ... go easy with the flames ... :-)
>>
>Regards,
>>
>>Ritin





Mime
View raw message