httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Reid" <dr...@jetnet.co.uk>
Subject Re: Telnet char-at-a-time problem still exists?
Date Tue, 13 Mar 2001 09:09:04 GMT
This was a killer on BeOS so once I've slept I'll see if we still have a
problem there, but it was all working a short while ago...

david
----- Original Message -----
From: <rbb@covalent.net>
To: <new-httpd@apache.org>
Sent: Monday, March 12, 2001 11:21 PM
Subject: Re: Telnet char-at-a-time problem still exists?


> On Mon, 12 Mar 2001, Greg Ames wrote:
>
> > rbb@covalent.net wrote:
> > >
> > > On Mon, 5 Mar 2001, William A. Rowe, Jr. wrote:
> > >
> > > > Folks,
> > > >
> > > >   I really think this is a showstopper for 2.0 - unless folks can
test
> > > > the server feeding characters at a time, we are broken.  I see no
problem
> > > > with setting a timeout for the complete request to be assembled (to
avoid
> > > > DNS attacks) but the current situation seems pretty intollerable.
> > > >
> > > >   I was just closing a bugreport that required me to check the
contenttype
> > > > of a file, so I tried telnet to HEAD that file, and it pretends I
don't
> > > > exist (no response.)  It took me 1/2 hour to remember this bug.
> > > >
> > > >   Did someone start working out the fix?
> > >
> > > This did work at one time.  I tested this VERY extensively using my
one
> > > Windows 98 machine.  If it no longer works, then it is because
somebody
> > > modified the input filters.  I know that it did work at one time.
> > >
> >
> > I tested it a bunch too, back when we were working on input filtering,
> > ap_getline(), and the mime header folding stuff.  I tried it again just
> > now, and it works fine for me.  I used telnet from WinNT 4.
>
> I originally tested with telnet from Win98, and this weekend, I forced my
> Linux telnet into char-at-a-time mode, and ran a few simple tests, and it
> seemed to work.  I was trying to replicate the assertion failure, but
> couldn't.  I didn't pay much attention to this bug, but the fact that the
> char-at-a-time worked for my testing is a good thing.
>
> Ryan
>
> __________________________________________________________________________
_____
> Ryan Bloom                        rbb@apache.org
> 406 29th St.
> San Francisco, CA 94131
> --------------------------------------------------------------------------
-----
>


Mime
View raw message