httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <...@covalent.net>
Subject Re: Apache 2.0.12 ready for testing
Date Mon, 26 Feb 2001 19:44:14 GMT

> Funny, because I update my copy from CVS each night, using:
>   % cvs update -Pd apr
>   % cvs update -Pd apr-util
>   % cvs update -Pd httpd-2.0
>
> In fact, I did so just an hour ago, and expat-lite hasn't appeared anywhere,
> except in httpd-2.0/srclib/expat-lite/
>
> But that's probably the reason!! I have
>   % ls -l httpd-2.0/srclib/apr*
>   lrwxr-x--x  1 martin  kraemer   9 25 Jan 12:20 httpd-2.0/srclib/apr -> ../../apr
>   lrwxr-x--x  1 martin  kraemer  14 25 Jan 12:20 httpd-2.0/srclib/apr-util -> ../../apr-util
>
> and the error message was talking about "../expat-lite". So, let's try it:
>   % rm httpd-2.0/srclib/apr*
>   % mv apr* httpd-2.0/srclib/
>   % ln -s httpd-2.0/srclib/apr* .    # for my "cvs up -Pd" to work
>
>   % cd httpd-2.0/
>   % buildconf
>   % config.nice
>
> Yep, that was the reason. But why do you insist on apr and apr-util
> being a real directory inside httpd-2.0/srclib/ ? Why doesn't configure
> simply work with paths which are relative to "known" points, like httpd-2.0/
> or httpd-2.0/srclib/apr/ or httpd-2.0/srclib/apr-util/ ?

Just nobody has done it yet.  You aren't the first person to hit this bug,
but nobody has fixed it yet.

Ryan

_______________________________________________________________________________
Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
406 29th St.
San Francisco, CA 94131
-------------------------------------------------------------------------------


Mime
View raw message