httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From r..@covalent.net
Subject Re: byterange request for invalid URI: no error page
Date Fri, 26 Jan 2001 01:42:39 GMT

The reason for this is relatively simple unfortunately, solving it
isn't.  The problem is that you are putting a 404 through the byterange
filter, which makes us return INVALID_BYTERANGE, but of course we don't
handle filters doing that yet.

Ryan

On Thu, 25 Jan 2001, Jeff Trawick wrote:

> This is just to note a problem.  I haven't looked at it.
> 
> Send GET for bytes 0-200 of URI which doesn't exist:
> 
> 1.3----------------
> 
> Bytes read: 487 (487)...
> HTTP/1.1 404 Not Found
> Date: Thu, 25 Jan 2001 19:36:44 GMT
> Server: Apache/1.3.15-dev (Unix)
> Transfer-Encoding: chunked
> Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
>  
> 131
> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <HTML><HEAD>
> <TITLE>404 Not Found</TITLE>
> </HEAD><BODY>
> <H1>Not Found</H1>
> The requested URL /index.html.enabc was not found on this server.<P>
> <HR>
> <ADDRESS>Apache/1.3.15-dev Server at adsl-77-241-65.rdu.bellsouth.net Port 8080</ADDRESS>
> </BODY></HTML>
>  
> 0
>                                                                                     
                                
> 2.0-----------------
> 
> Bytes read: 0 (0)...
> 
> (in other words, httpd didn't write anything to the client)
> -- 
> Jeff Trawick | trawickj@bellsouth.net | PGP public key at web site:
>        http://www.geocities.com/SiliconValley/Park/9289/
>              Born in Roswell... married an alien...
> 
> 


_______________________________________________________________________________
Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
406 29th St.
San Francisco, CA 94131
-------------------------------------------------------------------------------


Mime
View raw message