httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From r..@covalent.net
Subject Re: We're not on 2.0 :-(
Date Tue, 09 Jan 2001 19:48:04 GMT

> > > > [Mon Jan 08 21:48:41 2001] [error] [client 63.248.250.243] Premature end
> > > > of script headers: /da1/www/bugs.apache.org/index.cgi
> > > > [Mon Jan 08 21:48:41 2001] [error] [client 63.248.250.243]
> > > > /usr/libexec/ld-elf.so.1: Shared object "libaprutil.so.0" not found
> > > > 
> > > > Basically, this is happening because libaprutil.so isn't installed, and
> > > > suexec hasn't got a clue where to find it.  We just need to fix the
> > > > linking.  Any libtool experts want to take this?
> > > 
> > > Euh... why should suexec be expecting a .so library for aprutil? We added
> > > code to the configure script to disable shared compilation. So the question
> > > is: how did you end up with an suexec that was expecting one?
> > 
> > I ran configure and make.  Something is wrong with our setup.
> 
> apr-util/configure?

No, I ran Apache's configure script.  That was it.

> If so, then of course the shared lib was built: you lost all the options
> that Apache passed into apr-util. And more specifically: --disable-shared.
> 
> (you'd also create an independent cache, lose the --with-maintainer-mode, etc)

I know all of that.  I don't believe the current setup is working
correctly for suexec.  I'll be looking into it tonight.

Ryan

_______________________________________________________________________________
Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
406 29th St.
San Francisco, CA 94131
-------------------------------------------------------------------------------


Mime
View raw message