httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bill Stoddard" <b...@wstoddard.com>
Subject Re: cvs commit: apr/file_io/unix filestat.c
Date Wed, 24 Jan 2001 22:50:46 GMT
Fails for me too (NT sp5).  And I believe it is the apr_stat call that is
failing on "e:\website\." (notice the .)

Bill


> That's odd - it works flawlessly for me.
>
> The bug's gotta be in apr_stat, since I mod_autoindex looks at nothing
> but the filename and creates the subrequest to parse each file entry.
> Hmmm... could be the apr_lstat variety, better be sure we clear that
> flag out.  I'm thinking that ->valid |= APR_FINFO_STAT should tell the
> user we did an lstat() instead of a stat(), and leave the APR_LNK flag
> to tell them that it was (or wasn't) a link.
>
> Maybe that's the bit that's fooling us all.
>
> Bill
>
> ----- Original Message -----
> From: "Jeff Trawick" <trawickj@bellsouth.net>
> To: "William A. Rowe, Jr." <wrowe@rowe-clan.net>
> Cc: <dev@apr.apache.org>
> Sent: Wednesday, January 24, 2001 4:01 PM
> Subject: Re: cvs commit: apr/file_io/unix filestat.c
>
>
> > "William A. Rowe, Jr." <wrowe@rowe-clan.net> writes:
> >
> > > > trawick     01/01/24 13:11:52
> > > >
> > > >   Modified:    file_io/unix filestat.c
> > > >   Log:
> > > >   get filestat.c to compile again
> > >
> > > and it rides again, I presume?  Thanks Jeff
> >
> > autoindex is still failing for me; I'll play with it some more
> >
> > --
> > Jeff Trawick | trawickj@bellsouth.net | PGP public key at web site:
> >        http://www.geocities.com/SiliconValley/Park/9289/
> >              Born in Roswell... married an alien...
> >
>


Mime
View raw message