httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From r..@covalent.net
Subject Re: Is this a bug?
Date Tue, 12 Dec 2000 21:49:31 GMT
On Tue, 12 Dec 2000, Yury Faktorovich wrote:

> I just tried it with "vanila"1.13.14 on RedHat 7 - can't reproduce it.
> Apache seems to have no problem parsing .htaccess. Could you provide more
> info, maybe something special with your configuration?
> Thanks. Yury.

Make sure you have no \r\n at the end of the file.  Some editors add one
by default, so you may have to do a hexedit to make sure it isn't there.

Ryan

> 
> David Reid wrote:
> 
> > Neiras Sarien <neiras@home.com> reports
> >
> > > If I do a multi-line .htaccess file, and don't put an extra linefeed
> > > after the last line, Apache 500's on me accessing any file in that
> > > directory. As soon as I add the extra linefeed, Apache happily parses
> > > the .htaccess file. This is with AllowOverride All on the directory.
> > >
> > > If you need more info, give me a shout.
> >
> > His .htaccess looks like...
> >
> > <Files index>
> > ForceType application/x-httpd-php
> > </Files>
> >
> > <Files system>
> > ForceType application/x-httpd-php
> > </Files>
> >
> > he reports it happens in 1.3.14 as well as 2.0 and sent it to me as he
> > thought it was a BeOS only bug, but he's since confirmed it happens with
> > every system he tries.
> >
> > Can someone help him?
> >
> > david
> 
> 


_______________________________________________________________________________
Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
406 29th St.
San Francisco, CA 94131
-------------------------------------------------------------------------------


Mime
View raw message