httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Kraemer <Martin.Krae...@Fujitsu-Siemens.com>
Subject Re: 1.3.15 testing - SSI
Date Thu, 14 Dec 2000 21:09:49 GMT
On Thu, Dec 14, 2000 at 07:41:49AM +1030, Andrew Braund wrote:
> ====8<=============8<================================
> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
> <HTML>
> <HEAD></HEAD>
> Server sig is <!--#echo var="SERVER_SIGNATURE" -->
> </BODY>
> </HTML>
> ====8<=============8<================================
> 
> The output I get is;
> 
> ====8<=============8<================================
> Server sig is <ADDRESS>Apache/1.3.15-apache-1.3_20001213171201.tar.gz
> Server at <A HREF="mailto:abraund_news@mail.com">192.168.0.67</A> Port
> 80</ADDRESS>
> ====8<=============8<================================
> 
> I don't think this is a new problem, I remember seeing something like
> this months ago, but didn't report it :(

Uh oh. You forgot to add the "encoding" parameter to the #echo
command, which is available since apache_1.3.12; it defaults to
encoding="entity" and thus will rewrite the "<ADDRESS>" to "&lt;ADDRESS&gt;".

See <URL:http://httpd.apache.org/docs/mod/mod_include#echo> for details.

Fix: use 
  Server sig is <!--#echo encoding="none" var="SERVER_SIGNATURE" -->
instead.

Other than that, I did not notice any problems in 1.3.15 regarding XSSI.

   Martin
-- 
<Martin.Kraemer@Fujitsu-Siemens.com>    |       Fujitsu Siemens
       <martin@apache.org>              |   81730  Munich,  Germany

Mime
View raw message