httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "William A. Rowe, Jr." <wr...@rowe-clan.net>
Subject RE: 1.3.15...
Date Fri, 29 Dec 2000 00:32:51 GMT
Please test a prior version, since we need to know if this is specific
to a version of apache or specific to a version of your nfs client.

> -----Original Message-----
> From: Jie Gao [mailto:J.Gao@isu.usyd.edu.au]
> Sent: Thursday, December 28, 2000 6:27 PM
> To: new-httpd@apache.org
> Subject: Re: 1.3.15...
> 
> 
> On Wed, 27 Dec 2000, William A. Rowe, Jr. wrote:
> 
> > Are you quite certain it did so before?  On which platform is apache
> > running?  Which platform exposed the NFS?  Does the behavior return
> > if you go back to 1.3.12, or might you have updated the NFS?
>  
>  OK, I am supplying all the info requested by all who replied here in
>  this message:
> 
>  - Platform:
> 
>  SunOS 5.7 Generic_106541-12 sun4u sparc SUNW,Ultra-80
>  Server Version: Apache/1.3.14 (Unix)
> 
>  - Yes, I have this in my config (Yes, I know this is stupid, but I
>  inherited this and cannot change it, and this may be the cause of
>  the problem?):
> 
>      AddHandler server-parsed .shtml htm html
> 
>  - No, no "Last-Modified:" header was sent out either.
> 
>  - No, I don't know whether this was the case with previous versions
>    of Apache; I stumbled on this discovery only by chance.
> 
> Regards,
> 
> 
> Jie
> 
> > ----- Original Message ----- 
> > From: "Jie Gao" <J.Gao@isu.usyd.edu.au>
> > To: <new-httpd@apache.org>
> > Sent: Wednesday, December 27, 2000 1:00 AM
> > Subject: Re: 1.3.15...
> > 
> > 
> > > On Wed, 27 Dec 2000, Jie Gao wrote:
> > > 
> > > > Hi,
> > > > 
> > > > I've found 1.3.14 has stopped sending the ETag: and 
> ccept-Ranges: 
> > > > headers for .html documents.
> > > > 
> > > > Any idea why?
> > > 
> > > Sorry, let me revise that: it doesn't seem to send those headers
> > > for NFS mounted files.
> > > 
> > > 
> > > Jie
> > > 
> > > 
> > 
> > 
> 
> 
> 

Mime
View raw message