httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "William A. Rowe, Jr." <wr...@rowe-clan.net>
Subject RE: ap_rputs (once again)
Date Thu, 09 Nov 2000 21:57:11 GMT
I'd be rather surprized... but I'll take a close look

Bill

> -----Original Message-----
> From: rbb@covalent.net [mailto:rbb@covalent.net]
> Sent: Thursday, November 09, 2000 3:49 PM
> To: new-httpd@apache.org
> Subject: RE: ap_rputs (once again)
> 
> 
> 
> I'm getting valid output from mod_autoindex right now.  Is something
> happening with the buckets on Windows perhaps?
> 
> Ryan
> 
> On Thu, 9 Nov 2000, William A. Rowe, Jr. wrote:
> 
> > > From: rbb@covalent.net [mailto:rbb@covalent.net]
> > > Sent: Thursday, November 09, 2000 3:25 PM
> > > 
> > > What are you seeing?
> > 
> > look at the mod_autoindex output - I'm not getting any files
> > whatsoever (head and foot - that's it).  Could be my filename 
> > patches - but I've walked the code and it is trying to spit
> > stuff to ap_rputxx.
> > 
> >   I'm starting the conversion to buckets.  In the interim, 
> > please let me know if I'm seeing things.  Look for the new
> > autoindex late tonight or tommorow am.
> > 
> > Bill
> > 
> > 
> 
> 
> ______________________________________________________________
> _________________
> Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
> 406 29th St.
> San Francisco, CA 94131
> --------------------------------------------------------------
> -----------------
> 
> 

Mime
View raw message