httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From r..@covalent.net
Subject Re: [PATCH] config tree bug (is anybody hitting one)???
Date Thu, 27 Apr 2000 14:53:00 GMT

I'm attaching another patch to fix this problem.  Paul, please try out
this patch and let me know if this solves the problem you are hitting.  I
like this patch more, because it fits into the current code a bit
cleaner.  All of the changes are in ap_add_node.  This works for me for
both the default config and the config file that Jeff posted
yesterday.  :-)


Index: main/util_cfgtree.c
===================================================================
RCS file: /home/cvs/apache-2.0/src/main/util_cfgtree.c,v
retrieving revision 1.3
diff -u -d -b -w -u -r1.3 util_cfgtree.c
--- main/util_cfgtree.c	2000/04/22 22:54:30	1.3
+++ main/util_cfgtree.c	2000/04/27 17:47:13
@@ -69,6 +69,11 @@
             (*parent)->first_child = toadd;
             toadd->parent = *parent;
         }
+        if (child) {
+            /* First item in config file is a container */
+            *parent = toadd;
+            return NULL;
+        }
         return toadd;
     }
     current->next = toadd;



_______________________________________________________________________________
Ryan Bloom                        	rbb@apache.org
406 29th St.
San Francisco, CA 94131
-------------------------------------------------------------------------------


Mime
View raw message