httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dean Gaudet <dgau...@arctic.org>
Subject Re: unable to configure without autoconf
Date Sun, 09 Jan 2000 20:34:40 GMT
hmm, this is what i got:

% env OPTIM='-g -O2' CFLAGS=-Wall ./configure --prefix=$HOME/ap2 --enable-module=rewrite --enable-module=expires
--enable-module=usertrack
Configuring for Apache, Version 2.0-dev
 + using installation path layout: Apache (config.layout)
Creating Makefile
Creating Configuration.apaci in src
Creating Makefile in src
 + configured for Solaris 260 platform
 + setting C compiler to gcc
 + setting C pre-processor to gcc -E
 + checking for system header files
 + adding selected modules
    o using MPM method: prefork
    o rewrite_module uses ConfigStart/End
      enabling DBM support for mod_rewrite
./Configure: ./configure: not found
 + configuring Apache Portable Runtime (APR)
** FAILED to configure APR
%

maybe it could say "you need to install autoconf, libtool, and automake" ?

Dean

On Sun, 9 Jan 2000, Jim Jagielski wrote:

> Yep. You need autoconf (and libtool and automake too). buildconf checks
> to make sure you have what you need :)
> 
> Dean Gaudet wrote:
> > 
> > it seems you can't configure the 2.0 tree unless you have autoconf
> > installed... because there's no src/lib/apr/configure.
> > 
> > Dean
> > 
> 
> 
> -- 
> ===========================================================================
>    Jim Jagielski   [|]   jim@jaguNET.com   [|]   http://www.jaguNET.com/
>                 "Are you suggesting coconuts migrate??"
> 


Mime
View raw message