httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@devsys.jaguNET.com>
Subject Re: Slight problem with 1.3.8 for AIX
Date Tue, 10 Aug 1999 12:52:56 GMT
Cool by me. It certainly isn't a show stopper, whereas the AIX/DSO
problem is...

Randy Terbush wrote:
> 
> 
> I would rather we kept a policy of only fixing the showstoppers, which
> this one is for AIX. I'm afraid if we fix more than that, we open the
> door for another week of polishing.
> 
> Thoughts?
> 
> > Randy Terbush wrote:
> > >
> > > We forgot to add the new exported function names to
> > > src/support/httpd.exp. Shared modules on AIX don't build.
> > >
> > > I say we add them, retag and keep moving forward.
> > >
> >
> > If we do that, can we also polish off one little nit: The
> > -T command-
> > line option isn't described in usage()
> >
> > --
> > ============================================================
> > ===============
> >    Jim Jagielski   |||   jim@jaguNET.com   |||
> http://www.jaguNET.com/
>             "That's no ordinary rabbit... that's the most foul,
>             cruel and bad-tempered rodent you ever laid eyes on"
> 
> 


-- 
===========================================================================
   Jim Jagielski   |||   jim@jaguNET.com   |||   http://www.jaguNET.com/
            "That's no ordinary rabbit... that's the most foul,
            cruel and bad-tempered rodent you ever laid eyes on"

Mime
View raw message