httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@jaguNET.com>
Subject Re: [BUGFIX] "make OPTIM=-g" doesn't pass CFLAGS to linker
Date Tue, 14 Oct 1997 23:59:25 GMT
+1

Martin Kraemer wrote:
> 
> 
> --J2SCkAp4GZ/dPZZf
> Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
> 
> I think it would be more consistent if the -g/-O setting would be passed
> to the linker, too. Trying to set it in the top level Makefile (in OPTIM=-g)
> or on the command line fails. The compile steps are executed with -g,
> but not the linking.
> 
> The appended patch is a proposed fix for that.
> 
>     Martin
> -- 
> | S I E M E N S |  <Martin.Kraemer@mch.sni.de>  |      Siemens Nixdorf
> | ------------- |   Voice: +49-89-636-46021     |  Informationssysteme AG
> | N I X D O R F |   FAX:   +49-89-636-44994     |   81730 Munich, Germany
> ~~~~~~~~~~~~~~~~My opinions only, of course; pgp key available on request
> 
> --J2SCkAp4GZ/dPZZf
> Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
> Content-Description: Fix for apachen/src/Makefile.tmpl
> Content-Disposition: attachment; filename="Makefile.diff"
> 
> --- apachen/src/#Makefile.tmpl~	Wed Oct 15 01:35:29 1997
> +++ apachen/src/Makefile.tmpl	Wed Oct 15 01:35:30 1997
> @@ -30,7 +30,7 @@
>  	rm -f buildmark.c
>  	echo 'const char SERVER_BUILT[] = "'`date`'";' > buildmark.c
>  	$(CC) -c $(CFLAGS) buildmark.c
> -	$(CC) $(LDFLAGS)  -o httpd buildmark.o $(OBJS) $(REGLIB) $(LIBS)
> +	$(CC) $(CFLAGS) $(LDFLAGS)  -o httpd buildmark.o $(OBJS) $(REGLIB) $(LIBS)
>  
>  subdirs:
>  	for i in $(SUBDIRS); do \
> 
> --J2SCkAp4GZ/dPZZf--
> 


-- 
====================================================================
      Jim Jagielski            |       jaguNET Access Services
     jim@jaguNET.com           |       http://www.jaguNET.com/
            "Look at me! I'm wearing a cardboard belt!"

Mime
View raw message