httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@worldgate.com>
Subject Re: mod_cgi/951: Cgi with tcp sockets don't works (fwd)
Date Sat, 02 Aug 1997 20:49:14 GMT
On Sat, 2 Aug 1997, Eric Esselink wrote:

> Which (win32) call are they using and what's the return code ?

Ask 'em directly.  They suggest they can provide source for an example CGI
that isn't working right... 

> 
> ----------
> > From: Marc Slemko <marcs@znep.com>
> > To: new-httpd@hyperreal.org
> > Subject: mod_cgi/951: Cgi with tcp sockets don't works (fwd)
> > Date: Saturday, August 02, 1997 1:23 PM
> > 
> > More NT.  I'm just forwarding these for now because they haven't been
> > responded to, most people on bugdb can't, and we really have to be able
> to
> > at least look at known issues before the next 1.3 alpha or beta.
> > 
> > ---------- Forwarded message ----------
> > Date: Thu, 31 Jul 1997 05:20:01 -0700 (PDT)
> > From: Frederic Corne <frederic.corne@erli.fr>
> > To: apache-bugdb@apache.org
> > Cc: apache-bugdb@apache.org
> > Subject: mod_cgi/951: Cgi with tcp sockets don't works
> > 
> > 
> > >Number:         951
> > >Category:       mod_cgi
> > >Synopsis:       Cgi with tcp sockets don't works
> > >Confidential:   no
> > >Severity:       critical
> > >Priority:       medium
> > >Responsible:    apache (Apache HTTP Project)
> > >State:          open
> > >Class:          sw-bug
> > >Submitter-Id:   apache
> > >Arrival-Date:   Thu Jul 31 05:20:00 1997
> > >Originator:     frederic.corne@erli.fr
> > >Organization:
> > apache
> > >Release:        1.3a1 Win32
> > >Environment:
> > NT4 Server (SP2)(build 1381)
> > VC++ 4.2
> > Netscape 3 browser
> > Apache 1.3a1 Win32 release build.
> > >Description:
> > We have developped a product with cgi which are connected to a external 
> > tcp server (not a web server). This works on unix (solaris, aix) with 
> > apache 1.2 and on NT with Microsoft IIS, Netscape, Website...
> > 
> > With apache 1.3a1 on NT, the cgis start but are not able to connect to 
> > the server. The error pages that we have prepared in this case are
> correctly 
> > displayed.
> > >How-To-Repeat:
> > Make a cgi with tcp connection.
> > A cgi which use socket stuff.
> > I can make it for you.
> > >Fix:
> > N
> > >Audit-Trail:
> > >Unformatted:
> > 
> > 
> 


Mime
View raw message