httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@jaguNET.com>
Subject Re: [BUG] old shells dont grok "!"
Date Sat, 23 Aug 1997 23:49:03 GMT
+1

Martin Kraemer wrote:
> 
> I've got a shell on this SVR4 here which doesn't understand the syntax
>     if ! command; then
>        ...
> It claims
>     !: command not found
> I could of course write a shell script for it, but I guess other users
> might stumple over the same problem. It comes to play in the file
> modules/standard/mod_auth_db.module, where such a test is performed.
> 
> My patch against it:
> Index: modules/standard/mod_auth_db.module
> ===================================================================
> RCS file: /home/cvs/apachen/src/modules/standard/mod_auth_db.module,v
> retrieving revision 1.4
> diff -u -r1.4 mod_auth_db.module
> --- mod_auth_db.module	1997/08/21 19:46:31	1.4
> +++ mod_auth_db.module	1997/08/21 20:20:55
> @@ -1,6 +1,8 @@
>  Name: db_auth_module
>  ConfigStart
> -    if ! ./helpers/TestCompile func dbopen; then
> +    if ./helpers/TestCompile func dbopen; then
> +	:
> +    else
>  	case "$PLAT" in
>  	    *-linux*)
>  		# many systems have -ldb installed
> 
> 
>     Martin
> -- 
> | S I E M E N S |  <Martin.Kraemer@mch.sni.de>  |      Siemens Nixdorf
> | ------------- |   Voice: +49-89-636-46021     |  Informationssysteme AG
> | N I X D O R F |   FAX:   +49-89-636-44994     |   81730 Munich, Germany
> ~~~~~~~~~~~~~~~~My opinions only, of course; pgp key available on request
> 


-- 
====================================================================
      Jim Jagielski            |       jaguNET Access Services
     jim@jaguNET.com           |       http://www.jaguNET.com/
            "Look at me! I'm wearing a cardboard belt!"

Mime
View raw message