httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Hartill <r...@imdb.com>
Subject b11 + mod_perl + BrowserMatch (fwd)
Date Sat, 31 May 1997 02:44:01 GMT


---------- Forwarded message ----------
Date: Fri, 30 May 1997 18:55:45 -0400
From: Doug MacEachern <dougm@opengroup.org>
Reply-To: Discussion about the Apache ModPerl Module
     <MODPERL@listproc.itribe.net>
To: MODPERL@listproc.itribe.net
Subject: b11 + mod_perl + BrowserMatch

I just confirmed on a linux box, that httpd croaks with mod_perl and
the default config:

 BrowserMatch Mozilla/2 nokeepalive

Comment it out, no troubles.

It does not croak either way with b10.

After an exchange with Mike Fletcher, looks like the link order change
in Makefile.tmpl caused the breakage somehow:

*** Makefile.tmpl.b10   Fri May 30 18:39:07 1997
--- Makefile.tmpl.b11   Fri May 30 18:39:21 1997
***************
*** 26,32 ****
        @false

  httpd: $(REGLIB) $(OBJS)
!       $(CC) $(LFLAGS)  -o httpd $(OBJS) $(REGLIB) $(LIBS)

  regex/libregex.a:
        (cd regex; $(MAKE) lib CC=$(CC) AUX_CFLAGS='$(CFLAGS)' RANLIB='$(RANLIB)')
--- 26,32 ----
        @false

  httpd: $(REGLIB) $(OBJS)
!       $(CC) $(LFLAGS)  -o httpd $(OBJS) $(LIBS) $(REGLIB)

  regex/libregex.a:
        (cd regex; $(MAKE) lib CC=$(CC) AUX_CFLAGS='$(CFLAGS)' RANLIB='$(RANLIB)')

Building b11 with the b10 Makefile.tmpl cures the problem for myself
and Mike.
I recall this change being mentioned on the apache developer's list,
but I can't recall why.  I can't dig deeper until later this weekend.

-Doug



Mime
View raw message