httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Roy T. Fielding" <field...@kiwi.ICS.UCI.EDU>
Subject Re: [PATCH] "make clean" bombs if no subdirectory modules are used
Date Fri, 21 Mar 1997 09:25:52 GMT
In message <33324BFA.4487EB71@topsail.org>, Chuck Murcko writes:
>Roy T. Fielding wrote:
>> 
>> The following patch is necessary in order for "make clean" to work
>> when there are no subdirectory modules selected within Configuration.
>> 
>> .....Roy
>> 
>Uh, change that to -1. This seems to break builds and cleans when the
>proxy *is* defined:

Huh?  I tested it on my system and it worked fine.  Does your make
not support the %.build syntax?  The alternative is to generate a
separate rule for each module.

>(cd modules;  make CC=gcc AUX_CFLAGS='-g -Wall -DSTATUS
>-Dconnect=Rconnect -Dselect=Rselect -Dgethostbyname=Rgethostbyname '
>RANLIB='ranlib')
>make: don't know how to make proxy.build. Stop
>*** Error code 2
>
>Stop.
>
>Roy, what errors do you get when you don't have any subdirectory modules
>selected? I don't see this on the platforms here (I'll doublecheck on
>Solaris tomorrow).

The for loop in the clean target requires a non-empty list.  I spent
four hours trying to get the shell or make not to run the loop when
$(MODULES) is empty, but nothing worked.  The only solution was to
never use a for loop, which means changing the generator to use
implicit %.build rules or explicit rules for each module.

.....Roy

Mime
View raw message