httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Behlendorf <br...@organic.com>
Subject Re: Bug #17: mod_info not displaying current config
Date Fri, 10 Jan 1997 23:37:36 GMT
On Fri, 10 Jan 1997, Rodent of Unusual Size wrote:
> >>Number:         17
> >>Category:       mod_info
> >>Synopsis:       mod_info output is not displaying current configuration.
> >>Severity:       critical
> >>Priority:       medium
> >>State:          open
> >>Arrival-Date:   Tue Oct  8 20:47:26 1996
> >>Originator:     rasmus@bellglobal.com
> >>Release:        1.2-dev
> >>Description:
> >The mod_info output from the Apache site is a bit odd.  None of the
> >current configuration output is showing up.  If you have a look at the
> >Apache site version and compare it to www.vex.net/info you will see
> >what I mean.
> 
>     I was easily able to reproduce this here - if I protected the
>     configuration files against the user the server was running as.  All
>     of the `current configuration' fields were empty.  As soon as I
>     opened up the config files so they could be read, the display
>     started reflecting their contents.
> 
>     Could someone check to see if the config files at www.apache.org are
>     readable by the server user?  I don't know what location has been
>     enabled for the info display at that server, so I can't see if it's
>     still exhibiting the problem.  If it is, maybe unprotecting the
>     files and looking again will show the problem fixed..  If it does, I
>     suspect this bug can be marked `closed.'

Nope, the config files on www.apache.org are world-readable, and the info
output is still blank.  < http://www.apache.org/serv-info >

	Brian

--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--
brian@organic.com  www.apache.org  hyperreal.com  http://www.organic.com/JOBS



Mime
View raw message