httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject Re: several mod_info messages
Date Tue, 28 Jan 1997 16:27:35 GMT
Mailed the patch to the two below people.

On Tue, 28 Jan 1997, Rob Hartill wrote:

> 
> 
> ---------- Forwarded message ----------
> Date: Mon, 27 Jan 1997 12:12:07 -1000 (HST)
> From: Ben Yoshino <ben@wiliki.eng.hawaii.edu>
> To: Apache Bugs <apache-bugs@mail.apache.org>
> Subject: Weird server-info output
> 
> Hi Folks,
> 
> I haven't had time to look into this weirdness, but I've just installed 1.2b6
> and got this when I checked /status-info on our server, under "current
> configuration" (this is just an excerpt):
> 
> Module Name: mod_access.c 
> Content-types affected: none
> Module Groups: Access Checking 
> Module Configuration Commands: 
>     order - 'allow,deny', 'deny,allow', or 'mutual-failure' 
>     allow - 'from' followed by hostnames or IP-address wildcards 
>     deny - 'from' followed by hostnames or IP-address wildcards 
> Current Configuration: 
> access.conf 
>     <Directory /www/httpd/webrootativ 
>       order deny,allow
>       deny from UNKNOWN_HOST
>       allow from all
>     </DirectoryOST& 
>     <Directory /www/httpd/cgi-bin> 
>       order deny,allow
>       deny from UNKNOWN_HOST
>       allow from all
>     </DirectoryOST& 
>     <Directory /www/httpd/cgi-local;> 
>       order deny,allow
>       deny from UNKNOWN_HOST
>       allow from all
>     </DirectoryOST& 
>     <Directory /www/httpd/webroot/hn> 
>       order deny,allow
>       deny from UNKNOWN_HOST
>       allow from all
>     </DirectoryOST& 
>     <Directory /www/httpd/cgi-s-local> 
>       order deny,allow
>       deny from UNKNOWN_HOST
>       allow from all
>     </DirectoryOST& 
> 
> Sorry for this being such a long-winded mail. I figured it's some kind of
> "end-of-string" being forgotten or placed in the wrong location, but I haven't
> had the time to look into it. Our machine is an HP 9000/C100, running
> HP-UX 10.10. (HTTPd 1.2b6)
> 
> Thanks,
> Ben.
> -- 
> Ben Y. Yoshino            <<{ Computer Facility, College of Engineering
> 2540 Dole St. Holmes 240J }>> Univ. of Hawaii at Manoa; Educational Specialist
> Honolulu, Hawaii  96822   <<{ Email: ben@wiliki.eng.hawaii.edu
> Phone: (808) 956-6910     }>> <URL:http://www.eng.hawaii.edu/~ben/>
> 
> 

On Tue, 28 Jan 1997, Rob Hartill wrote:

> 
> 
> ---------- Forwarded message ----------
> Date: Tue Jan 28 2:29:10 1997
> From: d.begley@nepean.uws.edu.au
> To: apache-bugs%apache.org@organic.com
> Subject: [BUG]: "mod_info output corruption under 1.2b6, okay under 1.2b4" on Solaris
2.x
> 
> Submitter: d.begley@nepean.uws.edu.au
> Operating system: Solaris 2.x, version: 
> Version of Apache Used: 1.2b6
> Extra Modules used: 
> URL exhibiting problem: 
> 
> Symptoms:
> --
> Same as the previous bug report for SunOS 4.1.x,
> this one involves a SunOS 5.4 machine;  same thing,
> Apache httpd 1.2b4's mod_info is fine, but the
> output from Apache httpd 1.2b6's mod_info module
> is corrupted towards the bottom (end of lines, not
> end of output).
> 
> :-(
> 
> --
> 
> Backtrace:
> --
> 
> --
> 
> 


Mime
View raw message