httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@jaguNET.com>
Subject Re: [BUG]: "Ports stuck in FIN_WAIT_2" on NeXT
Date Wed, 15 Jan 1997 14:54:20 GMT
Randy Terbush wrote:
> 
> 
> I thought someone reported that NO_LINGCLOSE did not help.

I think there is no clear indication that NO_LINGCLOSE will
definately help, but there are also reports that it does help,
a lot. In any case, it's something for them to try :/

> 
> 
> > And in the CHANGES file in the next beta if it isn't resolved first.  And
> > ask people to let us know if that does help them.  And, if anyone likes, a
> > pointer to my little list of questions of things to try. 
> > 
> > On Tue, 14 Jan 1997, Jim Jagielski wrote:
> > 
> > > Rob Hartill wrote:
> > > > 
> > > > 
> > > > Hi,
> > > > 
> > > > We're currently investigating this problem and will try to fix it in
> > > > a future beta.
> > > > 
> > > 
> > > I'm thinking that a short note on www.apache.org about this problem
> > > and that, in some cases, using NO_LINGCLOSE "fixes" the problem
> > > might be a good idea.
> > > -- 
> > > ====================================================================
> > >       Jim Jagielski            |       jaguNET Access Services
> > >      jim@jaguNET.com           |       http://www.jaguNET.com/
> > >                   "Not the Craw... the CRAW!"
> > > 
> 
> 
> 


-- 
====================================================================
      Jim Jagielski            |       jaguNET Access Services
     jim@jaguNET.com           |       http://www.jaguNET.com/
                  "Not the Craw... the CRAW!"

Mime
View raw message