httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ben Laurie <...@gonzo.ben.algroup.co.uk>
Subject Re: Apache on OSF/1
Date Thu, 02 May 1996 13:39:05 GMT
Richard Freilich wrote:
> 
> 
> I recently installed Apache 1.0.5 on a DEC Alpha Station 1000 running
> OSF/1 3.2c, switching from a Compaq 486 DX2/66 running BSDi.  For some
> reason, about once a day, I need to kill the Apache server and restart it,
> as I cease to get a response from it.  Anybody know of any reason(s) why
> this would be happening?
> 
> One new error I'm noticing in the logs is this:
> 
> application-specific initilization failed: error getting working directory
> name: permission denied
> 
> Also quite a number of SIGSEGV errors.
> 
> Any information on why this is happening would be helpful, thanks.

Could this be the mod_dir buffer overrun bug? (Guys, we really should fix this
and release 1.0.6!).

Cheers,

Ben.

> 
> --
> ************************** Richard Freilich ***************************
> E-mail: rfreilic@hookup.net	       HookUp Communication Corporation 
> Webmaster				 Ontario, Canada (905) 847-8000
> 
> ******* The more things change, the more they stay the same... ********
> 
> 

-- 
Ben Laurie                  Phone: +44 (181) 994 6435
Freelance Consultant and    Fax:   +44 (181) 994 6472
Technical Director          Email: ben@algroup.co.uk
A.L. Digital Ltd,           URL: http://www.algroup.co.uk
London, England.

Mime
View raw message