httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Randy Terbush <ra...@zyzzyva.com>
Subject Re: mod_imap.c
Date Tue, 28 May 1996 16:39:42 GMT
The reason you are getting the default is because you have
set the 'base' to 'referer'. This means that you are looking
for a subdirectory 'support' relative to the current page.
IF 'support' exists as a subdirectory, it is likely that the
'/' is throughing it off. Things get pretty tangled in here
trying to deal with some of the browser inconsistencies that
Brian encountered.


> Is it usable?
> 
> I've just tried using it and, at least for me, it's not working at
> all. NO matter where I click, I get the 'default' URL. Taking out
> the 'default' line and when I click MicrosoftIE opens a SaveAs (!!)
> dialog box.
> 
> srm.conf has the correct AddType entry and the map file looks like:
> 
>     base referer
>     default /jaguNET/jaguNET.html
>     rect /support/vision.html     0,0  80,45
>     rect /jaguNET/bulletin.html  81,0 143,45
>     rect /support/web.html      144,0 188,45
>     rect /support/cpu.html      189,0 263,45
>     rect /support/local.html    264,0 321,45
>     rect /support/business.html 322,0 387,45
>     rect /support/fun.html      388,0 443,45
> -- 
> Jim Jagielski  << jim@jaguNET.com >>   |      "That's a Smith & Wesson,
>   **  jaguNET Access Services  **      |       and you've had your six" 
>       Email: info@jaguNET.com          |             - James Bond
> ++    http://www.jaguNET.com/         +++      Voice/Fax: 410-931-3157       ++




Mime
View raw message