httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chuck Murcko <ch...@telebase.com>
Subject WWW Form Bug Report: "Unable to restart server" on UnixWare (fwd)
Date Fri, 05 Jan 1996 19:39:58 GMT
Ack sent. I will look at this on the UnixWare version I have here.

jglazer@lansoft.com liltingly intones:
> From nobody@hyperreal.com Fri Jan  5 14:37:41 1996
> Message-Id: <199601051933.LAA27931@taz.hyperreal.com>
> From: jglazer@lansoft.com
> To: chuck@wormhole.telebase.com
> Date: Fri Jan  5 11:33:07 1996
> Subject: WWW Form Bug Report: "Unable to restart server" on UnixWare
> 
> Submitter: jglazer@lansoft.com
> Operating system: UnixWare, version: 
> Extra Modules used: 
> URL exhibiting problem: 
> 
> Symptoms:
> --
> I just installed 1.0.0 and it compiled flawlessly.
> One of the bugs I reported and hoped to see fixed
> is the inability to restart the server.  When I
> do a ps -HUP xxx on the parent process of the
> server, it seems to work but the server stops 
> responding to queries.  Then when I try to do a
> ps -9 xxx on the process, all the parent IDs
> turn to "1" and I still cannot start another
> process.  Any ideas what might be causing this?
> Perhaps I am doing this wrong?  I am doing it to
> implement new options in the configuration
> files.
> 
> Thanks for any help!
> Jon
> 
> --
> 
> Backtrace:
> --
> 
> --
> 

chuck
Chuck Murcko	Telebase Systems, Inc.	Wayne PA	chuck@telebase.com
And now, on a lighter note:
"The identical is equal to itself, since it is different."
		-- Franco Spisani

Mime
View raw message