httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Hartill <hart...@hyperreal.com>
Subject Bug with Apache 8.1.14 (fwd)
Date Tue, 24 Oct 1995 23:34:38 GMT

virtual server problem

no ack sent


Forwarded message:
> From mlilback@intr.net  Tue Oct 24 15:35:29 1995
> Message-Id: <9510242229.AA22703@sheldon>
> Date: Tue, 24 Oct 95 22:33:32 0400
> From: "Mark J. Lilback" <mlilback@intr.net>
> Organization: Internet Interstate
> X-Mailer: Mozilla 1.12(Macintosh; I; 68K)
> Mime-Version: 1.0
> To: apache-bugs@apache.org, mlilback@sheldon.intr.net
> Subject: Bug with Apache 8.1.14
> X-Url: http://www.apache.org/docs/compat_notes.html
> Content-Transfer-Encoding: 7bit
> Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
> content-length: 906
> 
> I'm working on upgrading from .65 to .8.14 and am running in to what
> appears to be a problem with Virtual Servers. We've got 14 virtual 
> servers running, and I've set a RefererLog and AgentLog in 13 of them.
> 
> The problem is that when I try to start the server, I get the error 
> message 
> 
> "# httpd: could not log pid to file /www/servers/apache/logs/httpd.pid"
> 
> When I comment out the last RefererLog command in httpd.conf, it starts 
> fine. I've tried putting the entry with no RefererLog last, and it makes 
> no difference. And it's not the last one listed because it works no 
> matter which virtual server's RefererLog I comment out -- as long as one 
> of them is commented, it starts fine.
> 
> Heard of this? Is there something stupid I'm missing?
> 
> ----
> Mark J. Lilback                                         
> mlilback@intr.net
> Webmaster, Internet Interstate                          
> http://www.intr.net/
> 
> 
> 
> 


Mime
View raw message